Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přidám se také do diskuze. :) Folie mám GLOBAL maximální spokojenost. Folie jsou kvalitou naprosto jinde než 3M nebo Bruxsafol. Po nalepení do hodiny jsem již mohl stahovat okna. Folie jsem nechal lepit v Českých Budějovicích a jsou nalepeny až do kraje což většina firem nedělá z důvodu možnosti odlepení.

Celková propustnost na celém autě je 5% technická bez problémů jen mi vždy řikaj, že je to teda hodně tmavý. Co se týká policie zatím problém nebyl - Nevím jak to bude až mě zastaví stím jejich měřákem :smich: Myslím, že jim asi řeknu, že to nemusej ani měřit. Vidět dovnitř není a těžko to ukecám.

Na všech sklech atest + vyplněná karta (těžko říct zda to k něčemu bude)

post-24203-0-45575200-1317593353_thumb.j

post-24203-0-44021100-1317593552_thumb.j

Zdarec Michal_123,

mohl bych se Tě zeptat, u koho v Budějcích sis to nechal nalepit a jaká byla cenovka.

díky pionyr.

Instalace provedena p. Šober. Sundaval mi staré folie a vyndaval všechny skla. Cenovka 5 000,-

• 5 týdnů později...

Zdravím nevíte o někom z okolí Mladé Boleslavi kdo dělá fólie za solidní cenovku.

Díky :palec2:

• 1 rok později...

Zdravim,

neporadil by mi někdo, kde si nechat udělat kvalitní folie na Octavii v Praze (nebo Praha západ) ?

díky

• 3 roky později...

tak jsem zaplatil 4500,- na magistrátu a půjdu loupat folie z předních dveří, máte nějaký fígl jak na to?

Zajeď tam kde to lepi a za 100,- ti to sundají. 

Nechápu proč si to na ty přední dveře dáváte :kol-44:  :kol-44: když to tam musí odpovídat určité propustnosti(asi 70%), která je už kolikrát z výroby a stále se to tu i jinde o tom mele.

poradi niekto, ako odstranit folie z bocnych zadnych skiel?

pri stlpikoch zacali vraskaviet - maju cez 12 rokov

neviem ci to ide nejako vyzehlit

Skyfol Shark HP20

Tak tedy ještě jednou pro slováky, zajeď tam kde to montují a za pár drobných ti to sundají. Funguje to na slovensku určitě stejně jak v čechách  :kol-44:

dik za ozaj priatelsku radu pre cudzincov - ale u nas to nefunguje ako u vas v Europe

myslel som , ze je to tu o tom, ako si poradit bez servisov

Upraveno od alexandrap

• 4 měsíce později...

Úvod s nalezenými poznatky a s dotazem níže:

1. Čelní skla nesmí být upravena ani čirými fóliemi.
2. Na bočních sklech sloužící k výhledu z místa řidiče nesmí být po úpravě skel celková
    propustnost menší než 70% .

3. Fólie na zadním skle nesmí zakrývat na vozidle schválenou třetí brzdovou svítilnu.
4. Skla upravená pomocí schválené fólie musí být opatřena štítkem s číslem atestu a
    označením výrobce /všechna skla nebo jen přední?/.

Dotaz:
Píše se o schválené fólii s atestem – to je nejspíš ale jen v případě bočních oken řidiče.
Zajímala by mne instalace fólií na oknech za řidičem.
Co je to schválená fólie a musí tedy u zadních oken být schválená fólie s přidaným atestem prováděcí firmy?
Nechápu proč bych si fólii nemohl instalovat sám /s přihlédnutím k jistému riziku kvality/?

Upraveno od Turista

Fólie inštalované na vozidlo musia byť schválené, teda aj na zadných oknách, a opatrené atestom firmy, ktorá prácu vykonala. Na doklade o fóliách je uvedený počet okien a číslo certifikátu. Aspoň v SR je to tak. 

Prečo si to nemôžeš inštalovať sám je otázka na Ministerstvo dopravy ČR.

Upraveno od Effendi

Není mi to vůbec jasné - pakliže se fólie běžně prodávají a není u nich v návodu nikde uvedeno že musí mít atest
nebo absolvovat  jiná povolovací řízení a je tam i návod na připevnění. K čemu potom tyto běžně prodávané fólie slouží.
Proto můj dotaz nahoře.

fólie.gif

To, že sa predávajú, neznamená, že sú schválené na montáž do áut. Ani v návode nemusí byť napísané všetko. Podobných  aušusových výrobkov je na trhu veľa, napríklad žiarovky a podobne. Podľa rozmeru by to mohlo byť aj na okná napríklad do kuchyne...:). Dôležité  v trhanom hospodárstve je predať. Vyrobiť dokáže hocikto.

Na zadní boční okna a zadní okno si můžeš sám nalepit co chceš. Bod 3, samozřejmě dodržet.

Upraveno od Voice

Poznatek o kterém píše Effendi mne již za minulého režimu učili ve škole takže jsem vyškolen dost.
U této "aušusové" fólie mi vyhovuje především její láce ale hlavně odnímatelnost a opětovné upevnění které praktikuji
pouze přes léto kdy v autě na cestách přespávám a nemám potřebu něco na okno lepit nastálo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.