kops Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat Neznáš cestu k popisu těch firem ? Nějak to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat Neznáš cestu k popisu těch firem ? Nějak to nemůžu najít tady to mas http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat Neznáš cestu k popisu těch firem ? Nějak to nemůžu najít tady to mas http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ahojte,dneska jsem byl na zatmavení skel autofolijemi,hned ta octavka vypadá lépe. Cena 4500kč,bez d.p.h. všechny skla krom čelního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ŘI.a SPO.--35-49% Ostatní sklaˇ a páté dveře--20-54% Bylo mi řečeno, že to je max. zatmavení které je povolemé, a ne které se stahuje atest, a měli byste dostat kartičku,kterou předložíte jako malí techničák při STK,nebo když vás stopnou chlupatí. Větší zatmavení je na vlastní NEBEZPEČÍ A NA POKUTY!!!!! CITUJI,JEN TO CO MI BYLO ŘEČENO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 přední dveře propustnost světla min. 70proc musí být. skoro nejde poznat.Dělá se to tak že dají 50proc a atest 70. Aspon teda ma zkusenost. Do zadu jde cokoliv na to nikdo nic nerekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 souhlas s metjusem, hlavně ohledně zadních oken kluci, ten pravopis je hrůza!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 má někdo skušenosti spíš s tonovanýma oknama ? na hodně % ? Já ti jen řeknu to, že pokud máš na okně škrábanec, tónováním to jen zvýrazníš!!! Taky jsem se chystal tónovat, ale nejdřív jsem si vyslechl pár názorů a todle je dost silnej argument. Raději budu fóliovat. Taky jsem minulej týden vidět Octu II s dost černýma sklama vpředu i vzadu a dokonce to mělo i atestovou nálepku!!! To fakt nechápu. Že by se dala nálepka sehnat jen tak??? Byla to nějaká firma myslím z Pardubic nebo okolí. Nemůžu si vzpomenout na jméno!!! Okna nádherně černý, že nebylo vidět dovnitř a na každém okně nálepka s atestem a homologací!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Taky jsem minulej týden vidět Octu II s dost černýma sklama vpředu i vzadu a dokonce to mělo i atestovou nálepku!!! To fakt nechápu. Že by se dala nálepka sehnat jen tak??? Byla to nějaká firma myslím z Pardubic nebo okolí. Nemůžu si vzpomenout na jméno!!! Okna nádherně černý, že nebylo vidět dovnitř a na každém okně nálepka s atestem a homologací!!! To je ten posldní problém, natónují Ti to na spoustě míst na kolik chceš, a pak daj čistou "průkazku" a nálepky a dělej si s tím co chceš=napiš třeba 30%, jim už je to jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Taky jsem minulej týden vidět Octu II s dost černýma sklama vpředu i vzadu a dokonce to mělo i atestovou nálepku!!! To fakt nechápu. Že by se dala nálepka sehnat jen tak??? Byla to nějaká firma myslím z Pardubic nebo okolí. Nemůžu si vzpomenout na jméno!!! Okna nádherně černý, že nebylo vidět dovnitř a na každém okně nálepka s atestem a homologací!!! To je ten posldní problém, natónují Ti to na spoustě míst na kolik chceš, a pak daj čistou "průkazku" a nálepky a dělej si s tím co chceš=napiš třeba 30%, jim už je to jedno... Tak to bude asi ono. A co policajti na takové označení na okně??? Dávaj pokuty za viditelně špatné označení atestu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak to bude asi ono. A co policajti na takové označení na okně??? Dávaj pokuty za viditelně špatné označení atestu???? Nemám tušení, taky mě to napadlo. Ale při běžné silniční kontrole Ti nic nedokážou, Ty tvrdíš 30%, oni víc, ale nemaj žádný přístroj nic, takže těžko něco dokazovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Co vim ja tak to zatim vubec neresi ale maji nafasovat ty pristroje na to a pujdou po tom! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak to si raději nechám udělat tak, jak to má být. Alespoň nebudu muset pak nic vysvětlovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Mám to nějak takhle a zatím v poho !! Švagr má ještě tmavší !!! Příští týden mě čeká STK !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Mám to nějak takhle a zatím v poho !! Švagr má ještě tmavší !!! Příští týden mě čeká STK !!! Vypadá to dobře, ale na fotce těžko říct, jestli je to to, co jsem viděl. Určitě dej vědět, jak to na STKčku dopadlo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Mám to nějak takhle a zatím v poho !! Švagr má ještě tmavší !!! Příští týden mě čeká STK !!! Vypadá to dobře, ale na fotce těžko říct, jestli je to to, co jsem viděl. Určitě dej vědět, jak to na STKčku dopadlo!!! Jdu zítra tak potom dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 zitra vyfotim sve skla,pokud bude döbre svetlo,mam folii suntek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 zitra vyfotim sve skla,pokud bude döbre svetlo,mam folii suntek Čau, tak pokud se někdy domluvíme, na tvoje okna bych se přijel podívat. Jsem taky z Olomouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztrom Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 může někdo doporučit (firmu) s dobrou cenou a rychlou montáží (praha)??? ...foto by seklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak fotofolie suntek,atest,prvni foto,bez zadnich zaclonek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak fotofolie suntek,atest,prvni foto,bez zadnich zaclonek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 se zaclonkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 zepredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 zitra vyfotim sve skla,pokud bude döbre svetlo,mam folii suntek Čau, tak pokud se někdy domluvíme, na tvoje okna bych se přijel podívat. Jsem taky z Olomouce. Jsem ted vetsinou v Litovli,uz tam skoro na baracku bydlim,v Ol byvam uz malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak první STK mám za sebou bez závad !!! Jen při vjíždění do zkušební haly mi bylo řečeno ať ty přední okna stáhnu dolů abych na kamerách moc neprovokoval !!!!! Folky jsou good ani to přes okna tolik nepeče !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.