mikyska Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo z Vás neví, kde by se dal dodatečně sehnat na O1 chromový rámeček kolem bočních oken. Narazil jsem totiž na internetu na fotku octavie, která ho má. Bohužel musím konstatovat, že je to první kus, na který jsem narazil a nikde jsem o tom na internetu nic nenašel. Jestli to tenkrát bylo v nadstandartní výbavě, nebo to je nějaká dodělávka na zakázku... Bůh ví. Díky za odpovědi Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Je to bastl, dodělávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Nebude to ta chrom samolepici paska co se davala na ziguliky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Všechno možné, ale někde jsem tu u někoho zaregistroval, že to dělal z lišt ze Superba, snad. Nicméně mně se to nelíbí ani trochu. Ale je to můj soukromý názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyska Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Byla to spíše má zvědavost, protože jsem se s tím nesetkal ještě a přišlo mi to zajímavé.:-) Páska co se dává na žigulíky to asi nebude, ta vypadá přece jen trochu jinak... Každopádně díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.