ludo25 Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Dobry den Nikde som to nenasiel chcel by som menit tapacire za cierne a nasiel som na fabiu COMBI ja mam HATCH budu mi pasovat??Vopred sa ospravedlnujem ak sa to tu riesilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Jestli se nepletu, zadní pasovat nebudou, je tam rozdíl v délce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Fuha to by som teda nepovedal ale zatial dakujem za info este keby to niekto vedel na 100% lebo nie ze by som ta spochybnoval ale pride mi cudne ze by skodovka vyrabala dvoje dveri na fabia??.. Inak mimochodom ked uz sa to tu riesi tak sedan ma potom tie uplne ine dvere??... A este podledna vec keby sa niekomu nahodou doma valali za rozumnu cenu tapaciere na dvere cele cierne s tym plastovym vrchom co boli tusim v comfort a vyssie tak by som mal zaujem dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak jsem to našel: http://forum.skodahome.cz/topic/119242-sedacky-a-tapeciry-pasuji-z-fabie-i-combi-do-hatchback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Dakujem ti velmi pekne ja som to nenasiel ani cez ten vyhladavas asi mi to este nejde a sedan nevies ake ma?? Vies ze ked budem hladat nech viem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak daleko moje vědomosti nesahají, pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 no podarilo sa mi zistit zevraj sedan ma rovnake ako hatch .. ale keby mi to niekto potvrdil by som bol vdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Je to tak. Sedan má stejné dveře jako hatchback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 21. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Dakujem mohol by som este otazku na niekoho kto ma ETKU aj s cenami ze za kolko by sa dali kupit tie tapacire vo farbe onyx v skodovke?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) to raději nechtěj vědět a zkus se pokoukat na vrakovišti onyx - jako, že jsou celé černé? v saloonu si připrav tak 100€ za jednu výplň EDIT: doplněna cena Editováno: 21. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 presne tak,dobrých 100€ a vyššie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 fuha tak to je slune ... Ved prave kukam kade tade po nete ale zatial neuspesne ale dakujem vam za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.