gdanx Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 http://news.auto.cz/nove-modely/skoda-octa...chny-cesty.html co na to rikate, nevypada to zas tak spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Krásný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 tiez sa mi to velmi paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Moje 4x4 je hezci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 nerad bych se mylil, ale mam dojem, ze tenhle kit nabizi milotec uz hodne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 http://www.autorevue.cz/default.aspx?article=9551 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Aj mne sa celkom páči. Super, že použili vpredu okrúhle hmlovky. A aj ten zadok so striebornou koncovkou je fajn. Disky ako z Yettiho! Určite si nájde veľa záujemcov. Ale asi to povolili preto, lebo Audi už nebude mať len Allroad a Q7. Má byť aj Q5 a Q3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Jako fakt nadherny !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 no jo tak to je sen pro nás ne tak majetný-donedávna jsem měl Audi Of Road, ale ted se mi možná splní tajné přání, no otázka je kolik to bude stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Myslel jsi nejspis donedavna jsem mel sen Audi Allroad ze ? Jojo sme na tom podobne ... je sem AUDI positive !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Mal som požičaný ten už momentálne výbehnutý Allroad a aj napriek 2,5 TDI pod kapotou ma to auto vôbec nenadchlo. Pôsobilo nemotorným dojmom, pomerne lenivé, interiér už jasne dával na javo, že je hodne zastaralý. Jediné, čo sa mi páčilo bol systém zmeny svetlej výšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 vsimli ste si na fotkach antenu na streche? (v detaile). Vyzera nejaka ina, resp. kombinovana aj pre GPS? Ja GPS nemam takze neviem presne porovnat...Mozno ti co maju Nexus-a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Jasne, klasika anténa aj s GPS anténou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Také se mi líbí, řekl bych že její design je jemnější a uhlazenější než ta úprava Milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Také se mi líbí, řekl bych že její design je jemnější a uhlazenější než ta úprava Milotec To rozhodně ta uprava milotec je hnus. Ale Scoutík je pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Taky se mi moc líbí, hodně mi připomína All rouda od Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 asi před 14 dny jsem ho potkal na silnici v Děčíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Je to nádherný auto... Líbilo by se mi ho vlastnit.... Otázka jak se bude chovat na silnici, když má zvednutý podvozek o něco. Ale myslím, že to nebude takovej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 jen nechapu stale pouzivani anten, copak i do takovehoto auta nedokazi konstrukteri pouzit antenu ve sloupku nebo na skle. kolik zahranicnich aut jsem videl bez anteny. vetsinou je meli na skle nebo v A sloupku. a bud jen antena na radio nebo i kombinovana. tak proboha proc to v MB neudelali uz na O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 jen nechapu stale pouzivani anten, copak i do takovehoto auta nedokazi konstrukteri pouzit antenu ve sloupku nebo na skle. kolik zahranicnich aut jsem videl bez anteny. vetsinou je meli na skle nebo v A sloupku. a bud jen antena na radio nebo i kombinovana. tak proboha proc to v MB neudelali uz na O2 protoze treba nesmeli treba se dockame u MR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Myslím, že väčšinou sa používajú antény v sklách. Či už oboch bočných alebo v zadnom. Problém je v tom, že okrem iného skla (s iným rebrovaním) je potrebné prívody skla vybaviť filtrami a zosilňovačni, takže takéto riešenie sa celkom predraží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.