oktan2 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 mám dotaz.je to problém v servise mi měnily olej a místo 3,5l mi tam dali 4l.je to 1,6 55kw.A řekl mi mechanik že to prý nevadí.já bych řekl že půl litru navic ,už by mohl být problém.Co vy na to?DÍKY ZA RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 podívej se na měrku kolik tam máš a pak to řeš. Když to bude milimetr dva nad rysku tak to neřeš. pokud se dostaneš cenťák, tak buď upustit nebo ještě líp ať ti to v servisu odsajou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Nemá tam být 3,5l, ale pouze 3,2l. Pokud Ti to žere olej, tak to neřeš, jinak bych trošku upustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny250 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) re: oktan2, držel bych se měrky - výrobce jí tam nedal jen tak z legrace... ale dobře zvaž kvalitu takového servisu (pokud nezvládnou ani řádnou výměnu oleje.....), tak moc dobří asi nebudou (přelití o 0,5L jak píšeš je dost). olej tam máš správný včetně jeho specifikace? filtr také? reset údržby byl proveden? nebylo to podezřele laciné? Správná hladina oleje = měrka na horní značce (vozidlo na rovině) tečka re: wojnar naprosto souhlasím s tebou - jde hlavně o to nepřelití. na odkaz jsem koukal. dnešní kvalita vzduchových filtrů jde dolů.... a spolu s olejovom mlhou přelitého motoru je to slušné brusivo a navíc se usazuje v klapce . Editováno: 21. Únor 2013, autor: beny250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 No, tak když už jsme u těch "teček", tak správná hladina oleje je v oblasti "b", viz obrázek: A zrovna u tohoto motoru je to spíš v dolní polovině. Chlapi to řeší třeba tady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.