Derek Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Prosím o radu. Na octávě I motor 1,6 75 kW mi ted při cca 230 tis. odešla převodovka kod DUU - vysypaly se nýty a urvaly zub na hrušce a ten pak oddělal zbytek... Sehnal jsem si starší převodovku údajně s SDi a zajímalo by mě jestli je tedy možná záměna.... Četl jsem že lamely jsou jiné Sdi prý 2OOmm a benzin 21O mm a jiné převodové poměry. Má někdo zkušenost se záměnou těchto převodovek? Co poloosy, převody, řazení atd...Jsou stejné a nebo rozdílné? Pročetl jsem celé forum a názory se různí takže jsem s toho jelen...:-) Může mi někdo poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Neviem presne tie lamely to sa da zistit inde ,ale viem urcite ze do SDI sa nesmie dat prevodovka z 1,6 lebo auto bude fungovat ale pri 3000 rpm ide miesto 125Km iba 95Km na 5kvalte opacne to bude lenive. Rozhodne si tam daj repasovanu prevodovku s opravenými nitmy (kurvitko) lebo ja som dal pri 140t km starsiu bez repasu a nedavno pri 170t sa tato prevodovka rosipala nastastie v mieste bydliska. Tak mam v tomto nemeckom aute uz tretiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 No, kdo by taky dával převodovku z benzínu do dieslu, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 no.....len aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.