Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar,

potřeboval bych stručný návod na výměnu plechových krytů brzdových kotoučů na zdní nápravě u Octavia II combi. Mám je totiž dole prorezlé skrz na skrz. Jak moc je to složité, potřebuji nějaký připravek atd.

Díky.

Pítr

Vloženo (editace)

Ok...díky opravud za "stručný" návod. Jak se sundá brzdič, kotouč a náboj?

Sundat brzdič, kotouč, náboj a je to.

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Vloženo

Jednoduše. Tak, že se povolí a vyšroubují šrouby a sundá.

U náboje je to matice, kterou je třeba povolit a vyšroubovat. Pro zpětnou montáž musíš pak použít novou.

Vloženo

takže máme novou matici, jakou? na náboji tisícíhran...torx nebo co? a jak se odklopí brzdová jednotka s destiškami...vtom je nějaký fígl nebo ne?

Můźe prosím napsat někdo postupný stručný postup od A-Z ale aby v něm bylo vše? Díky

Vloženo

Přesně tak, podle DP. Nebo zručný člověk se podívá co tomu brání aby to sundal a začne pomalu sundávat věci aby se k tomu dostal. Pak si díl vymění a přesně v opačném postupu to začne dávat dohromady.

A jestli to nepochopíš ani takhle, tak se na to rovnou :horse: a nech to někomu kdo tomu rozumí.

Vloženo

DP....mám...ale ta není tak podrobná...nejsem debil....ale když to rozmontuju tak potřebuji vědět co k tomu potřebuji mít když má být něco nového tak konkrétně co. Nemohu to rozebrat a pak se pídit že mi něco chybí....já to auto potřebuji denně ...proto se ptám tady..a tady je to koukám akorát parta kecalů a radilů ... a podrobnosti nejsou...jak říkám DP mám a tam je sposusta nejasných věcí....

Vloženo

Pro jarin 57....přečti si co jsem psal v 21:20....tobě jsem nepsal o matici na tisíci hran....prosím admina o storno tohoto tématu...nic se tu nedozvím jen spostu amaterských keců...díky

Vloženo

XZN18.To jsi mu pomohl. Tet se trápí, co to je za nástrčku. Pryč je ta doba, kdy jsi si vystačil s obyčejnýma klíči.

To, co je tu popsáno snad už jednodušeji nejde popsat. Nevím, asi to stále nechápe... A nejjednodušší radu, at si to dojede nechat udělat, nebere. V servisu by ho to stálo snad okolo 300Kč. Na počkání...

Takhle raději bude kupovat nástrčku za 400Kč.http://www.lellaautosport.com/18mm-triple-square.html

Vloženo

že si sa neozval skorej a nenapísal si mu to :( ..chcel vedieť,aký potrebuje klúč,tak som mu to napísal..stačí to hodiť do GOOGLU a má to aj s fotkou ako vyzerá...a riešiť či to bude kupovať necháme naňho...

a aby toho nebolo málo,tak na zhodenie strmeňa potrebuješ XZN14

Vloženo

Promiň, ale když už jsi nás začal takhle nazývat, tak v tom případě ty jsi ten první a šéf všech. :kol-44:

Zamysli se sám nad sebou. Rad jsi dostal snad dost. Nikdo to kvůli tobě nebude dělat a fotit to, jen aby ti mohl dát podrobný návod s obrázkama. Kup si čtyřlístek a tam se snad od Myšpulína něco naučíš.

Vloženo (editace)

Ještě , že takový k.... nejezdí po servisech a dělá si vše sám. Určitě ušetří nějakého mechanika svou přítomností a hloupých otázek.

PILSNER- kup si koloběžku.

Editováno: , autor: DIAGNOSTIK

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...