Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím, mám origo litá kola škoda Crateris 16"  6,5J ET50 a budu na ně kupovat letní pneu,origo rozměr je 205/55, můžu na ně dát velikost 225/55, nebudou drhnout o tlumiče, máte nějaké zkušenosti. Díky za info.

Jirko, nehledáš... Podobné téma zde již dávno je. Témata sloučena.

• 1 rok později...

Zdravim, potreboval bych poradit ohledne disku. Nasel jsen, ze orig. na o2 je zalis 50 na plechace. Myslite, ze by byl problem (napr. pri nehode) kdybych tam mel z o3, ty maji ET46. Jsou to disky r16.

Dekuju za rady.

Problem to můze byt, pokud by si toho nekdo (pojistovna, např.) všimla. 

Diky za odpoved, takze tech par mm resi, nemaji zadnou toleranci? :D

Nemají, jak je psáno, tak je dáno.

V případě nehody se na to může pojišťovna obracet, potom by jsi musel nechat vypracovat znalecký posudek, že tato záměna neměla vliv na průběh nehody, náklady za znalce jdou za tebou.

• 3 roky později...

Zdarvím všechny, chtěl jsem se zeptat, vlastním O2, rs, rv.2006, na této mám origo R18 zenith a budu kupovat alu kola se zimními pneu. Našel jsem inzerát kde jsou: Disky 8Jx17 H2 ET 25 a obuté na zimních gumách 225x45 R17 94H. Chtěl jsem zeptat, jestli kola budou bez problému pasovat.. Jde mi vyloženě o to ET 25.. protože v konfiguracích jsem se dočetl, že O2 má běžné ET 40-48. Děkuji za odpověď

Nikdo ti to neřekne.Můžou ti díky nízkému ET drhnout o třmeny.Nutno vyzkoušet

Jasný rozumím.. já pro představu ještě pošlu fotku, borec to měl obutý na passatu tuším.. nechce se mi jet 80km a pak tam někde u cesty přezouvat a zkoušet všechny čtyři kola :/

image.png

hnusne su, radsej daj plechace

• 2 roky později...

Ahoj ,a neví někdo jestli můžu použít letní alu z OII ET47 jako rezervu na zimu do superba III ET40? dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.