lepil112 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ahoj, potřeboval by jsem trochu poradit. Mám škodu fabii ročník 2002 a má najeto přes 330 tisíc km. Přesto, že má dost najeto jsem s autem velice spokojen. Ovšem v poslední době se vyskytuje následující problém. Když jen tak lechtám plyn a mám okolo 1 500 - 2 000 (nejčastěji když jedu z kopce) začne se z prostoru motoru ozývat klepání. Jakmile však plyn nepatrně přišlápnu, klepání přestane. Nenapadá vás, kde by mohla být porucha? Díky moc všem za rady Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Co napsat co máš za motor? 1.4Tdi nebo 1,9 TDI nebo SDI??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lepil112 Vloženo 5. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 jo to jsem zapomněl napsat. 1.4 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 mě to dělala vzpěra motoru... urve se ta guma a pak to dře a klepe o bok držáku.. já tu gumu vyměnil a ještě jsem mezi držák a vzpěru z obou stran nacpal gumový kroužek aby to o něj nemohlo klepak.. a od te doby krasné ticho.. dělalo mi to hlavně když motor nebyl ani v zaběru ani jsem motorem nebrzdil... ale muže to byt klidně něco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.