Bobis-PD Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Zdravim. Neviete niekto či RS-a má iné zadné pružiny ako každá iná fábia? Hľadal som na nete a našiel som len iné tlmiče. Problém je v tom že v predu som vymenil pružiny za nové, zrejme mi poslali pre benzínový motor a ja mám 1.9tdi, tak to trošku kleslo (cca 2-2,5cm) a zadok mám hore, tak som ho chcel tiež znížiť aby sa to toľko nenakláňalo. Neviem ich však nikde nové zohnať,všade sú delené podľa karosérie, tak ako je to ? mám hatchback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 RS má všechny pružiny jiné, předek i zadek je - 1.5 cm od origa....jinak ty benzínový péra na naftu nejsou s ohledem na tíhu předku nafty zrovna moc ok, jestli chceš tužší a nižší auto, můžeš dát komplet z FRS, tenhle bast s předky z benzínu není to pravý ořechový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Zdravim. Neviete niekto či RS-a má iné zadné pružiny ako každá iná fábia? Hľadal som na nete a našiel som len iné tlmiče. Problém je v tom že v predu som vymenil pružiny za nové, zrejme mi poslali pre benzínový motor a ja mám 1.9tdi, tak to trošku kleslo (cca 2-2,5cm) a zadok mám hore, tak som ho chcel tiež znížiť aby sa to toľko nenakláňalo. Neviem ich však nikde nové zohnať,všade sú delené podľa karosérie, tak ako je to ? mám hatchback. zadní se dělají ve dvou silových kategoriích.jestli máš zájem napiš mám je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.