CiMKO Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Chcem sa opýtať že keby som vymenil riadiacu jednotku za druhú rovnakého typu tak treba niečo ešte nastavovať? Alebo to pôjde hned. Alebo dá sa použiť aj iná?? Typ RJ: 036 906 034 BL Fabia Combi 1.4 16V 55kW r.v.:2001 motor AUA + LPG Landy Renzo (sekvenčné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 je nutné vyčíst PIN ze staré jednotky a dát ho do nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 7. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 a to spravím aj cez VAG?? ako sa to dá spraviť?? čo sa týka imobilizéru a ostatných vecí budú fungovať tak jak pred tým??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 ano přes VAG, ale nikdy jsem to nedělal, ale když napíšeš uživateli Cosby, tak ti určo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 7. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 no skúsim, vdaka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 14. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Chcem sa opýtať že či sa nedá použiť nejaký podobný typ RJ namiesto tej mojej: 036 906 034 BL Jeden človek mi písal že by sa to dalo tak sa chcem informovať. Toto mi odpísal: možnosťou by bola výmena za iný typ napr. 036906034BK (motor AUB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 ŘJ označení BK je pro 1,4/74 KW 16v Agregát T1N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petla Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Zkouseli jste vymenit tu rj BL za BK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Nie, zohnal som takú istú (BL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.