rosta.rs Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Mám problém, který jsem ještě nevyřešil a to už jsem vyměnil snad vše. A je stejný na dvou mých O1 RS ikdyž na tom druhém to začalo dělat až teď poslední 2 měsíce před tím OK.Když jedu tzv. na spotřebu pod lehkým plynem a rozjíždím se, tak zabere turbo jako by mě nechtěně nakoplo a pak aniž bych ubral plyn tak přestane tlačit a poleví to. Je to nepříjemné při popojíždění protože to nechtěně zabere aniž bych to požadoval. Dělá to třeba i když brzdím motorem a pak jemně přidám plyn abych udržoval rychlost tak zase mi to nechtěně zabere a pak zase poleví.Nesetkali jste se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Asi blbá rada ale co ventil N75?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 8. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 vyměněný to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marasAUQ Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 mám to samé, pomohlo vyčistit škrtící klapku, ale po dvou měsících to začlo znova... Budu měnit n75ku za n755ku ze 165kW, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 U mna tiez pomohlo vycistenie klapky. Nemusi to byt vsak iba klapka. Ak si menil vahu a mas tesny turbo system resp. sekundarny vzduch tak potom vyskusaj ten ventil na sani /vypada ako hríb/ vedla blow off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Takže vyřešeno koupil jsem sprej na čištění škrtících klapek a už je to OK.Ikdyž vypadala čiště po nastříkaní z toho tekl černý bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.