randomf Vloženo 12. Březen 2013 Vloženo 12. Březen 2013 Ahoj, v nedeli na me pri navsteve bafl deda od pritelkyne, ktery sedla Fabii I sedan 1.2 HTP 47kW. Pry mu auto pri jizde skube. Byl s tim v servisu, tam mu diagnostikovali snimac polohy skrtici klapky a za opravu si rekli necelych 11 000. Deda to nevzal, protoze se mu to zdalo moc. Klapku pred navrhem vymeny vycistili, bez znatelnejsi zmeny. Bohuzel Skodovky jdou mimo me, proto jsem se chtel zeptat, zda se da koupit sensor samostatne (nikde jsem ho nenasel), nebo se musi koupit klapka cela. Poprosil bych i o tip na obchod, zatim jsem cely dil na internetu nasel nejlevneji za cca 4100 vc. DPH. Mam menit i tesneni? Diky za rady. Citovat
hubo44 Vloženo 12. Březen 2013 Vloženo 12. Březen 2013 Daj to pozreť aj u ineho oprvara zbytočne ešte nič nekupuj. Sa mi to cele nezda. Citovat
Casy Vloženo 13. Březen 2013 Vloženo 13. Březen 2013 Dočectl jsem se , že u prvních fabiíí odcházelo něco v klapce a dalo se to odborně přepájet a položka stála 250,- Kč maximum, jinak zkusit na vrakovišti. Citovat
Malta Vloženo 13. Březen 2013 Vloženo 13. Březen 2013 já bych to pocukávání spíše viděl na EGR, jinak souhlas s Hubem, dejte to jinam a určo by to chtělo se více rozepsat, jak se to projevuje, kdy se to projevuje a co to píše přesně za chybu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.