Krevetacek Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Zdravím, prosím o radu jestli jste se někdo setkal s problémem, který mám na mém autě škoda superb 1.9 TDI 96KW 2004... Všude jsem narazil jen na téma, že nejde otvírat kufr, ale já mám opačný problém a nikde jsem nenašel jak nato. Když chci zavřít kufr tak nedrží jakoby tam nebyl žádný zámek - při zaklapnutí víka sedí nadoraz jakoby byl zavřený ale není. když zamknu auto mužu kufru otevřít bez použití tlačítka. Prosím o jakékoli rady děkuji Editováno: 13. Březen 2013, autor: Krevetacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 zámok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevetacek Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Ten právě vypadá v pořádku... Nemůže to být třeba špatnou pojistkou, že by to mělo něco společného s elektrikou? (jinak moc těmhle věcem nerozumím, takže kdybych psal blbosti tak sorry ^^ ) Editováno: 13. Březen 2013, autor: Krevetacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 zkus simulovat zavreni tak, ze do zamku strcis sroubovak o vhodnem prumeru (kolmo k zamku), a uvidis, jestli mechanismus pracuje spravne a zustane v zavrene poloze, nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevetacek Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Když tam strčím sroubovák tak se ta záklopka zavře a proto mi nění jasný, že když kufr zabouchnu proč se to nezaklapne stejně jako když tam je ten šroubovák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 a skusil si poriadne j*bnut s kufrom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevetacek Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 jj žkoušel a nic, ale i kdyby se to takhle zavřelo tak by se to tim asi nezpravilo a nechtel bych pokaždý když bych zavíral kufr s tim davat nějaký momby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevetacek Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) asi to nevyřeší nic, ale myslím že to je následek zimy a mrazů - když mě občas ten kufr nešel otevřít ptž byl zamrzlej tak sem to dost rval abych ho otevřel, nebo to taky s tim ubec nic spelečnýho nemá .) Editováno: 13. Březen 2013, autor: Krevetacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 nebo sundej oblozeni vika a vlez si do kufru s baterkou (nebo mrkni pres sedadla, pokud je mas odklapeci) - at vis, co se deje, nebo nedeje pri zavreni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevetacek Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 jj mám odklápěcí tak až skončím v práci mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Bude to zámek, mě se třeba v zimě sám od sebe otevíral a pak jsem se celou cestu divil, co mi to furt vzadu bouchá. Stačí s tim pořádně jebnout a zavře se. Zkusil bych to prostříknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevetacek Vloženo 15. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) Tak jsme včera sundal obložení víka a nevím jistě jestli to je tím ale na zámku je nějaká špatná ta pružinka tak dnes koupím novej zámek + se mi zdá že vůbec nereaguje ten motůrek co je u zámku, takže teď nevím co v čem je chyba. Editováno: 15. Březen 2013, autor: Krevetacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 TU pruzinku jsem mel taky prasklou, nekde bych mel mit jeste nahradni zamek kdybyjste nekdo potreboval ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Ahoj mám stejný problém, prasklá pružinka co přitahuje ten protiháček. Kupoval jsi si nový zámek nebo jenom vyměnil pružinku? Jak jsem do toho zámku včera koukal tak vůbec nevím jak bych tam novou nasadil. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 nova se nasadit da ale neda se koupit.. jestli chces mam jeden zamek navic, napis pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ahoj díky za nabídku. Včera jsem auto odvezl do servisu. Jelikož prasklo to očko za které to bylo přichytnuté tak bych řekl že nebude velký problém z pružinky ubrat jeden závit a udělat z něj zase oko a vrátit zpět. Jeden závit by neměl nijak změnit vlastnosti pružiny. Takže uvidím jak to dopadne pokud špatně tak se určitě ozvu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Tak provedeno a kufr zamyká zase jako nový ;-) Teď jen jak dlouho vydrží upravená pružinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blk Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 vím, že je to pozdě, třeba to pomůže dalším - zlomená pružina západky (únavový lom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.