Vlso Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 DObrý deń.. chcel by som poprosiť súrne o radu.. ráno som sadol do auta.. ako vždy naštartoval všetko išlo v ohoidena druhej alebo trtej križovatke som sa pohol.. na jednotke.. ale vyšiel som za križovatku.. a nejde mi zaradi´t 2jka.. páka riadaca mi pripadá ako keby padnutá vyzerá ako by bola zaradena 4ka.. ked zaradím 3 vyzera ako v neutrále.. neviete mi niekto súrne pomoct?? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Taka asi najskor by som skusil pokukat tiahla co ti idu od paky do prevodovky inak ma toho moc nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlso Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Vypdla mi poistka na lanku do prevodovky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.