hadak11 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 (editace) dala by se použít nějaká dojezdovka z jiného auta (někde na vrakáči) - mám auto bez rezervy, ale chtěl bych vyrazit na cestu po světě a raději bych si nějakou vzal sebou.....klíč na kola mám a hever taky, šroub se dá koupit....dík za rady Editováno: 16. Březen 2013, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Ja mám origo rezervu od Škodovky a preto si myslím, že kľudne si môžeš zaobstarať aj niečo vlastné Ináč tu sú fotky i parametre rezervy http://forum.skodahome.cz/topic/120999-a-dalsi-hnedak-do-stajne/page-2#entry1692253 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Hele Haďáku, proč si na delší trasu (předpokládám většinou v létě) nevezmeš jako rezervu jedno zimní kolo ? Na dojetí do servisu to musí stačit a já to řeším takto, přece nebudeš kupovat zbytečné kolo na vrakáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) to mne taky napadlo, ale zimak je široký 205, ve volvu mám dojezdovku jenom 135 ta nezabere tolik místa disk ale nepasuje (rozteč 5x108), tak mne napadlo jestli náhodou neví tady někdo jak široký dojezdovky má koncern WV a nebo jestli na Yetika pasuje neco menciho co má rozteč disku 5x112....vše je průměr disku 16.... Editováno: 17. Březen 2013, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostelka Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Vhodná dojezdovka by bala vybrat na: http://www.prima-disky.cz/index.php?route=product/category&path=44&page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 20. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Díky takže tam pasujou od Opla a Mercedesu a toho má bratránek tak si kolo pučím od něj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Schanim porad uzkou dojezdovku ale mam obuto 225/50R17 a tak by tam asi sla uzka 125/90R16 ale porad nevim kde to sehnat a nebo z jakyho je to vozu. Nechce se me kvuli mistu cpat do kufru tu velkou. Jelikoz je to 4x4 tak by ten vnejsi prumer kola mel co nejvic odpovidat tem ostatnim. Co tam tedy kdo mate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Zdravim,chci se zeptat mam yetinu 4x4 2.0tdi 103 kw.pred fl. V kufru misto prostoru pro rezervu mam plech a jen lepici sadu.Na nekterych yetinach 4x4 jsem videl za maji normalne misto pro plnohodnotnou rezervu.Jak je to mozne?slo o priplatkovou verzi?myslel jsem ze je to z duvodu haldexu.skoda ze je ten plech soucasti podlahy a neda se vyndat.lepsi by bylo vozit rezervu hlavne na delsi cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Máme čtyřkolku předface i s rezervou, nepleteš si to nějak ? Nemáš díru v kufru ? Ledažeby si měl nějakou verzi se skrytým prostorem pro tajný převoz cigaret přes hranice s Ukrajinou, jinak si to nedokážu představit :-) Alespoň na dvě vteřiny si nakoukl do manuálu k vozu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 V kufru myslím není ten klasický prolis (ven do zimy se mě to teď fotit nechce), prostor se vyplní polystyrenovými boxy. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/sada-pro-rezervni-kolo/p/5L0071108C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Vyfotim to a dam to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 (editace) Máš to správně, sežeň si tu sadu co sem ti dal odkaz, nevím ale zda pro facelift je úplně stejná jako předface. Kolo ukotvíš tím plastovým šroubem a obestavíš polystyrenem. S ohledem na cenu bych se poohlédl i na vrakáčích nebo bazaru. Editováno: 29. Prosinec 2020, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Davson: K tomu dodám jen pokud budeš chtět prodat ten polystyrén tak ho od tebe koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Takze ten prolis je standartne takhle plochej?myslel jsem ze by mel byt klasickej hlebokej jako u beznych aut.kdyz tam dam rezervu tak mi v kufru nezbyde zadny misto.nechapu význam nejakych polysterenu to si tu rezervu muzu hodit volne do kufru a vyjde to na stejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Uz jsem to nasel..diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) Rezervou se ti zvedne podlaha kufru až k otvoru pátých dveří. A to je tam nejspíš počítáno místo jen na užší dojezdové kolo, ne plnohodnotné. Editováno: 3. leden 2021, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Je tam plnohodnotné kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.