Publikováno Březen 17, 201312 r Zdravím, dala jsem na FI naraznik RS a nějaký další blbiny, ale zjistila sem že mi tam nepasuji orig mlhovky z původního nárazníku. Otazka. Má někdo zkušenost ví co tam dat za denní svícení? Našla sem že se do toho hodí nejlépe z FRSII, ale je drazší., tak by mě zajímalo s uspěšnou představbou kdo ma tady zkušenost s universálním denním svícením, do kulatého otvoru mlhovek. Díky
Březen 17, 201312 r Spise bych pouzil originalni z fll , kdyztak napis "SZ" uzivatelum baris a memphik , Ti uz maji uspesnou zastavbu za sebou
Březen 17, 201312 r ahoj, a nebo kup nejaky nahrady koulatyho sviceni, ale samozrejme prislusnyho prumeru,.... ale taky je otazka kolik vydrzeji a ty lepsi se pohybuji na cene denniho sviceni z FRS II
Březen 17, 201312 r ahoj.....pred par dny jsem to predelaval taky na denni sviceni z FRS2....jestli chces poradim ti.......SZ Upraveno Březen 17, 201312 r od msmity
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.