kamca.r Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zdravím, dala jsem na FI naraznik RS a nějaký další blbiny, ale zjistila sem že mi tam nepasuji orig mlhovky z původního nárazníku. Otazka. Má někdo zkušenost ví co tam dat za denní svícení? Našla sem že se do toho hodí nejlépe z FRSII, ale je drazší., tak by mě zajímalo s uspěšnou představbou kdo ma tady zkušenost s universálním denním svícením, do kulatého otvoru mlhovek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Spise bych pouzil originalni z fll , kdyztak napis "SZ" uzivatelum baris a memphik , Ti uz maji uspesnou zastavbu za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ahoj, a nebo kup nejaky nahrady koulatyho sviceni, ale samozrejme prislusnyho prumeru,.... ale taky je otazka kolik vydrzeji a ty lepsi se pohybuji na cene denniho sviceni z FRS II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) ahoj.....pred par dny jsem to predelaval taky na denni sviceni z FRS2....jestli chces poradim ti.......SZ Editováno: 17. Březen 2013, autor: msmity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.