kamca.r Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 Zdravím, dala jsem na FI naraznik RS a nějaký další blbiny, ale zjistila sem že mi tam nepasuji orig mlhovky z původního nárazníku. Otazka. Má někdo zkušenost ví co tam dat za denní svícení? Našla sem že se do toho hodí nejlépe z FRSII, ale je drazší., tak by mě zajímalo s uspěšnou představbou kdo ma tady zkušenost s universálním denním svícením, do kulatého otvoru mlhovek. Díky Citovat
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 Spise bych pouzil originalni z fll , kdyztak napis "SZ" uzivatelum baris a memphik , Ti uz maji uspesnou zastavbu za sebou Citovat
Popu Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 ahoj, a nebo kup nejaky nahrady koulatyho sviceni, ale samozrejme prislusnyho prumeru,.... ale taky je otazka kolik vydrzeji a ty lepsi se pohybuji na cene denniho sviceni z FRS II Citovat
msmity Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 (editace) ahoj.....pred par dny jsem to predelaval taky na denni sviceni z FRS2....jestli chces poradim ti.......SZ Editováno: 17. Březen 2013, autor: msmity Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.