Kolik77 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Zdravím,Chcem sa opýtať čím je najlepšie odstraňovať nálepky z vnútornej časti čelného skla. Mám tam nálepku z OMV a nejde ju zoškriabať. Odporučili mi teplovzdušnú pištol ale nemám ju, nemáte niekto nejaký iný tip ?Len jednoduché nápady, nechcem riskovať žiedne rozpúšťadlá keďže to mám nalepené nad STK A 2 otázka, niektoré oktavky som si všimol maju medzi ručnou pákou a riadiacou pákou takú priehradku položenú. Neviete, kde sa dá táto priehradka dokúpiť ? Vďaka za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Stačí nahřát fénem a použit škrabku na led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 přihrádku jsem koupil tuším na obautodily.cz kvalita nicmoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Přihrádku myslíš tuhle? Mám ji taky. Není úplně ideální, ale hodí se. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-odkladaci-panel-stredovy-id:1249.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolik77 Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Áno, presne tú som myslel. Aj si robil nejaký technický zásah do interiéru keď si ju tam dával alebo to tam stačí nejako položiť a zatlačiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Položit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 položit a nejlepe přilepit oboustranou páskou je to lepší.. nikde to neodstává a drží pevně!!já byl spokojen.. mám ji schovanou jestli chceš prodám měl jsme ji cca měsíc nyní tam mám tunel z OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Přihrádku myslíš tuhle? přihrádka.jpg Mám ji taky. Není úplně ideální, ale hodí se. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-odkladaci-panel-stredovy-id:1249.eshop Taky bych ji potřeboval jenomže přesně tam mam nefukční construkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.