Honza60 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Nedávno jsem si všiml, že při couvání jde celé auto do smyku. Při jízdě dopředu je vše jak má být. Děkuji za Vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Abych pravdu řekl, tak nevím. Ale snad to lehce poznáš na pedálu,ne??Vyzkoušej a uvidíš ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Myslím si že by fungovat mělo i při couvání, na kolech je jen snímač otáček, ne snímač vpřed/vzad Pozor ovšem na to, že některé vozy mají zapínání ABS až při překročení určité rychlosti 5-10km/h. Takže pokud ti to smýklo při couvání, zřejmě si jel pomaleji než udávaná rychlost. Ovšem není nad to si to vyzkoušet osobně, viz příspěvek výš Pokud se mýlím, tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Pro neattom: Nechápu proč odpovídáš když nevíš, kdyby to chtěl vyzkoušet tak se asi neptá! Jinak samozřejmě ABS funguje i dozadu, jak píše Jizera-CZ v závislostí na rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Pro VAG Bobo: Nechápu proč odpovídáš, když jsi zkopíroval v podstatě jen předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Protože Jizera vyslovil domněnku a Bobo ji potvrzuje, narozdíl od tebe kterej napíšeš příspěvek vo ničem... Jako já teď, takže dostaneme banána voba, ale nemůžu si pomoct, odpovědi: "já nevím..", "tak na tohle neznám odpověď..." apod si snad fakt ušetřete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Ano, funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 neattom je zase jeden s těch co budou odpovídat za každou cenu, jen aby měli hodně příspěvku a byli brzo veterány, už jsem si tady na tohle zvykl. Tak piš co jak nejvíc ať si brzy IN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 vcera sem to kvuli tobe zkousel a ano funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.