Malta Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 ... to spíš u LPG budou po čase blnout lambdy,apod.navíc LPGčko škodí ventilům,nejed už je měl ohnuté,neříkám,že přímo na HTP,ale i jiných motorizací... jejda, to sou zase fundované bláboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mari1300 Vloženo 3. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 no já už se více méně rozhodl pro motor 1.4 , co jsem pročítal diskuse a sháněl info, tak je to asi nejvodnější motorizace pr LPG a navíc má být celkem spolehlivý... Teď už jen najít nějakej pěknej ve verzi Scout.Kdyby někdo o něčem věděl, hoďte mi sem odkaz, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 i obě mé haťapky jsou naprosto spolehlivé a LPG provoz též bez problémů. Takže pokud se ti naskytne dobrá koupě HTP, tak se toho neboj, do města ideál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.