pimbol Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Dobrý den kolegové,včera večer když jsem se vracel autem domů tak mi začalo pískat pravé přední kolo,chvilkama víc chvilkama vůbec.Ze začatku jsem měl pocit jako kdybych jel po ráfku ale to jsem hned vyloučil.Lidé na mě čuměli jak na tank..Tak se ptám pravděpodobně to budou asi sjeté brzdy nebo co myslíte? Děkuji za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 možno len zapadnutý kamienok z posypu na cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Vyšroubuj kolo a mrkni se,možná fakt jak píše libero to může být jen zapadnutý kamínek,nebo i ty sjeté destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Mě se tohle stalo nedávno také, byl to takový přerušovaný pískavý zvuk. Jinak to byl díky bohu opravdu jen ten kamínek. Po pár prudkých zatočeních a hrbolech vypadl sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.