Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj.

Tak se taky podělím s naším Roomsterem, zvaným Bruno (barva Rosso Brunello, tak proto Bruno).

Koupeno začátkem roku 2010, tedy ještě předfacelift, 1.2 HTP 51 kW, výbava Style+.

Vybírali jsme asi rok. Ne, že bychom si nemohli vybrat, ale potíž byla ve financích. Rok před koupí byly ceny výše a tak jsme si řekli teď nebo nikdy. Neměl jsem odvahu jít do ojetého auta, i když jediné ojete, které připadalo z mého pohledu v úvahu byl Fiat Multipla. Obhlédl jsem ještě konkurenci jako Citroen C3 Picasso, Seat Altea XXL, ale po Roomsterovi jsme pokukovali už od jeho vzniku a konkurence vzhledem k ceně a užitným vlastnostem tak nezaujala, a tak jsme nakonec vzali "skladovku" (nemohl bych čekat, až ho vyrobí :)).

Asi týden na to jsme si auto přebrali už na značkách a s malýma dodělávkama (zástěrky vpředu i vzadu, lišty prahů) si jej odvezli dom.

Už jej máme 3 roky a jsme navýsost spokojeni. Máme malý nájezd, protože do práce jezdím služebním a auto využívá hlavně manželka s dětmi ježděním především po městě (až 3 děti + kočárek).

V roce 2012 jsem si nechal namontovat "hagusy" a dokoupil střešní box (dvě děti, rodinný stan, 2 kufry, krosna a plno dalších věcí do kempu ještě bez boxu sbalit jde, ale 3 s kočárkem už fakt ne, a to mě to skládání všech věcí do auta tak, aby všechno hezky zapadlo, vyloženě baví, protože mě pokaždé překvapí, kolik se tam toho vejde :o) ).

Z hlediska spolehlivosti s autem jezdím jen na garanční servisní prohlídky a 2x nebo 3x jsme využili havarijní pojištění, kdy nám někdo škrábnul lak (nebylo to klíčem, ale těsným průjezdem auta a citlivě přiloženou popelnicí).

No nevím, co ještě víc popsat, závidím některým z vás, že máte vyloženě talent na slohové práce :D

Tak nějaké fotky z předávačky:

post-43683-0-63436300-1365008623_thumb.j

post-43683-0-35839000-1365008638_thumb.j

Přivezeno z autosalónu:

post-43683-0-15417800-1365008660_thumb.j

V autokempu:

post-43683-0-20652800-1365008701_thumb.j

Box naložen:

post-43683-0-41509500-1365008757_thumb.j

Něco z interiéru:

post-43683-0-92288000-1365008779_thumb.j

...a až příjde opravdové jaro, tak se chystám jej pořádně umýt a pak bych mohl nafotit i něco "lesklejšího".

Editováno: , autor: Sakal77
Vloženo

Přidám ještě jednu fotku, která vlastně vystihuje, proč jsme si pořídili právě Roomster a proč nás tak baví :kol-47:

Je to cestou z dovolené domů, ještě v dobách dvou dětí.

post-43683-0-49702000-1365140136_thumb.j

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tomu se říká využití rodinného auta. U mě v autě není nic :D Hlavně že muselo být kombi :/ :D

Tohle je cca 3 roky stará fotka. Teď už tam sedávají tři. Budu ji muset updatovat ;)

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

A za to, že jsem zde dal fotku s boxem, kteroužto ovšem už jsem výše dříve zveřejnil (tudíž jsem se opakoval), za to se omlouvám a dávám jednu bonusovou romantickou od rybníčku.

post-43683-0-51896500-1406754517_thumb.j

Editováno: , autor: Sakal77
Vloženo

Tak mě potkala prvni pozáruční menší oprava. Přestalo fungovat osvětlení zavazadlového prostoru a taky, když jsem otevřel jen kufr tím prostředním tlačítkem na DO a poté jej zavřel, se kufr nezamknul po jeho zavření, vždy jsem jej musel dodatečně zamknout DO.

Měl jsem podezření na mikrospínač v zámku, ale po jeho výměně v servisu se stav nezměnil, tudíž po dalším pátrání byly objeveny přelámané asi dva dráty ve svazku v průchodce ze stropu do pátých dveří.

Oprava vyřešena za 1005,- Kč.

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...