Sakal77 Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 (editace) Ahoj. Tak se taky podělím s naším Roomsterem, zvaným Bruno (barva Rosso Brunello, tak proto Bruno). Koupeno začátkem roku 2010, tedy ještě předfacelift, 1.2 HTP 51 kW, výbava Style+. Vybírali jsme asi rok. Ne, že bychom si nemohli vybrat, ale potíž byla ve financích. Rok před koupí byly ceny výše a tak jsme si řekli teď nebo nikdy. Neměl jsem odvahu jít do ojetého auta, i když jediné ojete, které připadalo z mého pohledu v úvahu byl Fiat Multipla. Obhlédl jsem ještě konkurenci jako Citroen C3 Picasso, Seat Altea XXL, ale po Roomsterovi jsme pokukovali už od jeho vzniku a konkurence vzhledem k ceně a užitným vlastnostem tak nezaujala, a tak jsme nakonec vzali "skladovku" (nemohl bych čekat, až ho vyrobí ). Asi týden na to jsme si auto přebrali už na značkách a s malýma dodělávkama (zástěrky vpředu i vzadu, lišty prahů) si jej odvezli dom. Už jej máme 3 roky a jsme navýsost spokojeni. Máme malý nájezd, protože do práce jezdím služebním a auto využívá hlavně manželka s dětmi ježděním především po městě (až 3 děti + kočárek). V roce 2012 jsem si nechal namontovat "hagusy" a dokoupil střešní box (dvě děti, rodinný stan, 2 kufry, krosna a plno dalších věcí do kempu ještě bez boxu sbalit jde, ale 3 s kočárkem už fakt ne, a to mě to skládání všech věcí do auta tak, aby všechno hezky zapadlo, vyloženě baví, protože mě pokaždé překvapí, kolik se tam toho vejde ) ). Z hlediska spolehlivosti s autem jezdím jen na garanční servisní prohlídky a 2x nebo 3x jsme využili havarijní pojištění, kdy nám někdo škrábnul lak (nebylo to klíčem, ale těsným průjezdem auta a citlivě přiloženou popelnicí). No nevím, co ještě víc popsat, závidím některým z vás, že máte vyloženě talent na slohové práce Tak nějaké fotky z předávačky: Přivezeno z autosalónu: V autokempu: Box naložen: Něco z interiéru: ...a až příjde opravdové jaro, tak se chystám jej pořádně umýt a pak bych mohl nafotit i něco "lesklejšího". Editováno: 3. Duben 2013, autor: Sakal77 Citovat
petrjanik Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 tak mezi námi vítej a přidej fotky, řeknou víc než kdejaká slohovka .. jj do roomstřika se toho vleze a vleze .. 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 jo jo dobry vyber tak at jezdi stale k spokojenosti a dej tu i nejake foto za tu dobu to urcite i mas udelane. Citovat
Sakal77 Vloženo 3. Duben 2013 Autor Vloženo 3. Duben 2013 Díky děcka, zrovna jsem nějaké fotky přidal... a teď ještě nějaké s letníma gumama Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 Ja uz Te privital v hospode:D tak at roomik dobre slouzi a nezlobi 1 Citovat
Martin_TDi Vloženo 5. Duben 2013 Vloženo 5. Duben 2013 Moc pěkný Roomstřík, ať dobře slouží bez poruch ! 1 Citovat
Sakal77 Vloženo 5. Duben 2013 Autor Vloženo 5. Duben 2013 Přidám ještě jednu fotku, která vlastně vystihuje, proč jsme si pořídili právě Roomster a proč nás tak baví Je to cestou z dovolené domů, ještě v dobách dvou dětí. Citovat
Richiis Vloženo 6. Duben 2013 Vloženo 6. Duben 2013 Tomu se říká využití rodinného auta. U mě v autě není nic Hlavně že muselo být kombi :/ 1 Citovat
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Autor Vloženo 22. Duben 2013 Udělal jsem si radost a koupil síť mezi přední sedačky, ať mají děti kam dávat např. flašku s pitím. Citovat
Sakal77 Vloženo 22. Duben 2013 Autor Vloženo 22. Duben 2013 Tomu se říká využití rodinného auta. U mě v autě není nic Hlavně že muselo být kombi :/ Tohle je cca 3 roky stará fotka. Teď už tam sedávají tři. Budu ji muset updatovat Citovat
Martin_TDi Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Síťky jsou bezva pomocníci, mám je v obou autech a používám je pořád ! Citovat
Sakal77 Vloženo 29. Duben 2013 Autor Vloženo 29. Duben 2013 Tak jsem auto lehce opláchl a vysmejčil interiér po zimě a dětech: 1 Citovat
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Vloženo 27. Červenec 2014 Maly update o maly box (prece jen, kocarek se uz k ostatnim nalezitostem na dovolenou do kufru nevesel) 2 Citovat
dick Vloženo 27. Červenec 2014 Vloženo 27. Červenec 2014 Pěkná rakvička, dokonce ti jde otevřít i kufr Citovat
Sakal77 Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) A za to, že jsem zde dal fotku s boxem, kteroužto ovšem už jsem výše dříve zveřejnil (tudíž jsem se opakoval), za to se omlouvám a dávám jednu bonusovou romantickou od rybníčku. Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Sakal77 1 Citovat
Sakal77 Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Vloženo 3. Srpen 2014 Tak mě potkala prvni pozáruční menší oprava. Přestalo fungovat osvětlení zavazadlového prostoru a taky, když jsem otevřel jen kufr tím prostředním tlačítkem na DO a poté jej zavřel, se kufr nezamknul po jeho zavření, vždy jsem jej musel dodatečně zamknout DO. Měl jsem podezření na mikrospínač v zámku, ale po jeho výměně v servisu se stav nezměnil, tudíž po dalším pátrání byly objeveny přelámané asi dva dráty ve svazku v průchodce ze stropu do pátých dveří. Oprava vyřešena za 1005,- Kč. Citovat
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Jak tak ctu ty draty se asi nikomu nevyhnou kdo ma skodovku. Citovat
Sakal77 Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Vloženo 30. Listopad 2014 Tak bohužel, nákaza asi pokračuje, tentokrát nejde vůbec otevírat kufr. Citovat
Sakal77 Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Vloženo 30. Listopad 2014 Bohužel, pojistka č. 24 je v pořádku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.