Boddie Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Zdravím, mám Favorita r.v. 89 s karburátorem. Mám problém s tím, že za studena nejde nastartovat jinak, než že držím sešlápnutý plyn a i přitom musím docela dlouho točit a když motor naskočí, tak trvá asi pět minut než se rozběhne a můžu pustit plyn, sytič jsem kontroloval a ten se zavírá a funguje normálně. Někdy se zdá, že motor jde dobře hned, ale po rozjetí auto začne cukat, až skoro chcípne a musím zastavit a chvíli stát a držet plyn a čekat než se zase rozběhne. Díky za každou odpověď, už nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Pokial doteraz vsetko fungovalo ako malo a problem nevznikol vrtanim sa v niecom, tak by som zacal kontrolou podlozky pod karburatorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.