Kulda_5 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Ahoj, chtěl bych si do mojí fábky udělat vystřelovací klíček na DO :-), a jde mi o to jestli musím koupit celou sadu originálních zámků s klíčema ( a postupovat klasickými návodami jako jich je plný internet ten mi je znám) ale nedávno jsem se někde dočetl že se nechá koupit originální klíček s novou lištičkou i prázdným imobilizerem, ale nevím jestli jsem to pochopil správně, znamenalo by to to ze bych jen koupil klíček nechal bych ho vyfreozovat jako original, a pak jen nahral imobilizer ? , takže bych ušetřil peníze a nemusel menit vsšechny zámky pochopil sjem to dobre nebo tahle varianta vubec neexistuje ? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Planžeta klíčku vyfrézovat jde podle původního klíče, tyčinka imobilizéru jde také nově nakódovat přímo v autě (alespoň u MR 2002, nevím jak facelift), ale pokud nemáš v autě příjmač pro DO, tak je třeba jej namontovat. Měla by to být komfortka, ale tím si nejsem jistý, to ti poví zkušenější, třeba se mýlím. Já osobně to nedodělával, v eleganci to už ve výbavě je, jen jsem si dělal další vystřelovací klíč s IMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda_5 Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 JJ já se domnívám, že přímač je v komfortní jednotce, o tomhle mam načteno právě, ale takovouhle variantu jsem ještě nikde právě nečetl tak se chci zeptat :-D, a jak je to stím klíčem kde jsi ho objednával ? a kdo ti ho vybrousil ( zvládá to klasický zámečník ? ) a tu tyčinku imobilizeru nakoduješ kdyz zastrčíš klíč do spínačky a diagnostikou to upravíš nebo jak se to dělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Klíč jsem kupoval někde na aukru, měli na něj nejakou cenovou akci, tak jsem to vzal. Vybroušení podle starého klíče mě udělali v prvním stánku s výrobou klíčů který jsem navštívil. Prodavač nejdřív sice něco remcal, ale pak ho vybrousil Jinak nakodování proběhlo přímo v autě, jeden klíček v zapalování, druhý zvenku ve dveřích. Návod je tady: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/jak-aktivovat-nove-klice-bez-programu-vag Jinak to jde samozřejmě i přes VAG, ale já nemám pin k budíkům, takže jsem musel takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Taky uvazuju nad novyma klicema, kolik te stalo vybrouseni pokud to neni tajne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Vybroušení jednoho kusu necelých 100Kč, s tím, že planžetu jsem měl svojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda_5 Vloženo 8. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Proč jsou teda všude návody na to jak se musejí měnit všechny zámky s klíčema a nikde jsme se ještě nedočetl tuhle variantu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Jo to já nevím Já mám centrál s dálkou už z výroby (vystřelovák), takže jsem potřeboval přidělat akorát jeden klíč navíc. Nevím tedy jaké záludnosti se schovávají při předělávce z pevného klíče na vytřelovací, ale krom stejné frekvence bych tam jiný problém neviděl. Ale to si musíš počkat zda ti neodpoví někdo kdo o tom ví víc. Případně pohledej tady na fóru, je tu toho hodně o tomto tématu, třeba se tam ten důvod dočteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Ma niekto s tymto skusenost ? nasiel som e-shop cena cca 14€ ládače.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.