Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl bych si do mojí fábky udělat vystřelovací klíček na DO :-), a jde mi o to jestli musím koupit celou sadu originálních zámků s klíčema ( a postupovat klasickými návodami jako jich je plný internet ten mi je znám) ale nedávno jsem se někde dočetl že se nechá koupit originální klíček s novou lištičkou i prázdným imobilizerem, ale nevím jestli jsem to pochopil správně, znamenalo by to to ze bych jen koupil klíček nechal bych ho vyfreozovat jako original, a pak jen nahral imobilizer ? , takže bych ušetřil peníze a nemusel menit vsšechny zámky pochopil sjem to dobre nebo tahle varianta vubec neexistuje ? 

Děkuji za odpověd 

Planžeta klíčku vyfrézovat jde podle původního klíče, tyčinka imobilizéru jde také nově nakódovat přímo v autě (alespoň u MR 2002, nevím jak facelift), ale pokud nemáš v autě příjmač pro DO, tak je třeba jej namontovat. Měla by to být komfortka, ale tím si nejsem jistý, to ti poví zkušenější, třeba se mýlím. Já osobně to nedodělával, v eleganci to už ve výbavě je, jen jsem si dělal další vystřelovací klíč s IMO.

• Autor

JJ já se domnívám, že přímač je v komfortní jednotce, o tomhle mam načteno právě, ale takovouhle variantu jsem ještě nikde právě nečetl tak se chci zeptat :-D, a jak je to stím klíčem kde jsi ho objednával ? a kdo ti ho vybrousil ( zvládá to klasický zámečník ? ) a tu tyčinku imobilizeru nakoduješ kdyz zastrčíš klíč do spínačky a diagnostikou to upravíš nebo jak se to dělá ? 

Klíč jsem kupoval někde na aukru, měli na něj nejakou cenovou akci, tak jsem to vzal. Vybroušení podle starého klíče mě udělali v prvním stánku s výrobou klíčů který jsem navštívil. Prodavač nejdřív sice něco remcal, ale pak ho vybrousil :) Jinak nakodování proběhlo přímo v autě, jeden klíček v zapalování, druhý zvenku ve dveřích. Návod je tady: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/jak-aktivovat-nove-klice-bez-programu-vag

Jinak to jde samozřejmě i přes VAG, ale já nemám pin k budíkům, takže jsem musel takto.

Taky uvazuju nad novyma klicema, kolik te stalo vybrouseni pokud to neni tajne?

Vybroušení jednoho kusu necelých 100Kč, s tím, že planžetu jsem měl svojí.

• Autor

Proč jsou teda všude návody na to jak se musejí měnit všechny zámky s klíčema a nikde jsme se ještě nedočetl tuhle variantu ?  

Jo to já nevím :D Já mám centrál s dálkou už z výroby (vystřelovák), takže jsem potřeboval přidělat akorát jeden klíč navíc. Nevím tedy jaké záludnosti se schovávají při předělávce z pevného klíče na vytřelovací, ale krom stejné frekvence bych tam jiný problém neviděl. Ale to si musíš počkat zda ti neodpoví někdo kdo o tom ví víc. Případně pohledej tady na fóru, je tu toho hodně o tomto tématu, třeba se tam ten důvod dočteš.

• 2 měsíce později...

Ma niekto s tymto skusenost ? nasiel som e-shop cena cca 14€

ládače.doc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.