Přejít na obsah

Klíče


Kulda_5

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych si do mojí fábky udělat vystřelovací klíček na DO :-), a jde mi o to jestli musím koupit celou sadu originálních zámků s klíčema ( a postupovat klasickými návodami jako jich je plný internet ten mi je znám) ale nedávno jsem se někde dočetl že se nechá koupit originální klíček s novou lištičkou i prázdným imobilizerem, ale nevím jestli jsem to pochopil správně, znamenalo by to to ze bych jen koupil klíček nechal bych ho vyfreozovat jako original, a pak jen nahral imobilizer ? , takže bych ušetřil peníze a nemusel menit vsšechny zámky pochopil sjem to dobre nebo tahle varianta vubec neexistuje ? 

 

Děkuji za odpověd 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Planžeta klíčku vyfrézovat jde podle původního klíče, tyčinka imobilizéru jde také nově nakódovat přímo v autě (alespoň u MR 2002, nevím jak facelift), ale pokud nemáš v autě příjmač pro DO, tak je třeba jej namontovat. Měla by to být komfortka, ale tím si nejsem jistý, to ti poví zkušenější, třeba se mýlím. Já osobně to nedodělával, v eleganci to už ve výbavě je, jen jsem si dělal další vystřelovací klíč s IMO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ já se domnívám, že přímač je v komfortní jednotce, o tomhle mam načteno právě, ale takovouhle variantu jsem ještě nikde právě nečetl tak se chci zeptat :-D, a jak je to stím klíčem kde jsi ho objednával ? a kdo ti ho vybrousil ( zvládá to klasický zámečník ? ) a tu tyčinku imobilizeru nakoduješ kdyz zastrčíš klíč do spínačky a diagnostikou to upravíš nebo jak se to dělá ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klíč jsem kupoval někde na aukru, měli na něj nejakou cenovou akci, tak jsem to vzal. Vybroušení podle starého klíče mě udělali v prvním stánku s výrobou klíčů který jsem navštívil. Prodavač nejdřív sice něco remcal, ale pak ho vybrousil :) Jinak nakodování proběhlo přímo v autě, jeden klíček v zapalování, druhý zvenku ve dveřích. Návod je tady: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/jak-aktivovat-nove-klice-bez-programu-vag

Jinak to jde samozřejmě i přes VAG, ale já nemám pin k budíkům, takže jsem musel takto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to já nevím :D Já mám centrál s dálkou už z výroby (vystřelovák), takže jsem potřeboval přidělat akorát jeden klíč navíc. Nevím tedy jaké záludnosti se schovávají při předělávce z pevného klíče na vytřelovací, ale krom stejné frekvence bych tam jiný problém neviděl. Ale to si musíš počkat zda ti neodpoví někdo kdo o tom ví víc. Případně pohledej tady na fóru, je tu toho hodně o tomto tématu, třeba se tam ten důvod dočteš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...