Publikováno Duben 7, 201312 r Zdravim V septembri som si kupil Octaviu I combi 1,9tdi, r.v. 12/1999 a uz vtedy sa mi stierac zasekaval. Priblizne pred mesiacom sa mi zadny stierac nerzobehol uz vobec tak som ho rozobral a zistil som ze je totam cele zhrdzavene tak som to ocistil no zistil som ze problem ani nieje v tej mechanike ale skor v elektronike. Motorcek funguje, ten som odskusal zvlast, no ked to pripojim priamo cez ten 4-pinovy konektor tak to nefunguje. Chcem sa preto spytat ake napatie maju byt na tom 4-pinovom konektore aby som si to mohol overit ci to funguje .
Duben 7, 201312 r jestli nemáš polámané káble v přechodu z kastle do dveří-tam se to dost láme. jinak určitě min.12V
Duben 7, 201312 r Autor a nevies ako je to medzi jednotlivymi kablami (pinmi) ?Zmenu otacania motorceka robi ta elektronika alebo sa to deje niekde v pod palubovkou ?
Duben 7, 201312 r Motorek směr otáčení nemění! Ten se točí pořád jedním směrem. Kývavý pohyb stěračů zajišťuje klikový mechanismus v převodce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.