TommyJost1990 Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 čau mám dotaz na vaše auta. cca 2 roky je to co jsme koupil octavku 1 combi a zda se mi kdyz tak koukam na jine combajny ze nemaj tak nízký předek jak já.Přikládám fotku aby jste to viděly. Jedná se mi hlavně o to zda někdo předemnou nesnižoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tak postav své auto vedle jiného se stejným motorem a změř to. Nebo se koukáš na auta co jsou 4x4 nebo mají zvýšený podvozek (paket pro špatné cesty). Taky můžeš mít unavené pružiny, nebo to opravdu máš snížené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 8. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 stal jsem vedle stejné a prave pohledem sem s íkal že to mám nízké? právě by mě zajímalo jak to má být vysoko originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 A měřil jsi to? Byli stejné pneumatiky? Vzorek? Tlak v pneumatikách? Zatížení auta? Tohle všechno na to má vliv. Já vím, že oko není pomeranč, že vidí ale bez měření to nemůžeš tvrdit na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 14. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Čau tak jsem dneska měril jak mám auto oproti jinému nižší auto. kola tlaky typ narazníku vše stejné. A rozdíl je dost znatelny už na první pohled po měření to byly 3.5 cm což je dost.. je možné to zas nějak zvýšit? Budou stačit nový pružiny nebo komplet tlumiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 stačí pružiny jestli nechceš paket špatné cesty.ovšem,jestli nejsou také tlumiče po smrti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 15. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 mě jde právě o to zda to nikdo nesnižil:( tlumiče se zdalí jinak být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 se podívej jaké tam máš pružiny a máš jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKcz Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 taky mám předek níž, ale je to tím, že tlumiče už nejsou v takový kondici jako za mlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) a mohl by jsi to zmerit? Editováno: 16. Duben 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Co zavolat bývalému majiteli a zeptat se ho, jestli to nesnižoval. Ale podle mě je to nesmysl aby někdo snižoval jen předek auta. Být tebou, tak to asi vyřeším tím, že to zvednu, podívám se na pružiny a tlumiče a rovnou tam dal nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 taky mám předek níž, ale je to tím, že tlumiče už nejsou v takový kondici jako za mlada Tlumiče ať už nové nebo KO nemají pražádný vliv na výšku auta. To jen tak na okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 17. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Co zavolat bývalému majiteli a zeptat se ho, jestli to nesnižoval. Ale podle mě je to nesmysl aby někdo snižoval jen předek auta. Být tebou, tak to asi vyřeším tím, že to zvednu, podívám se na pružiny a tlumiče a rovnou tam dal nové. majitel je z nemecka:) asi je tedy vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Jde to zvýšit (vypodložit)dílem z paketu pro špatné cesty,v seznamu orig.dílů to najdete,myslím,že jsem podrobný postup už na nějakých fórech viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Je to to tenhle příspěvek- http://forum.skodahome.cz/topic/13173-zvyseni-svetle-vysky-ochrana-vany-motoru/ Orig díl-vložka distanční a auto je výše o 2.5cm.Co jsem posledně se svojí O1-19.TDI66KW byl na horách tak opravdu se mi výška nelíbila-stačí to na nerovné byť asfaltové silnici rozkývat a jsou to rány pořádné.Chce to jet opravdu pomalu a větší nerovnosti objíždět,pokud to je možné.Podle mých zkušeností jsou kromě 2 podolžek důležité tlumiče a tužší pružiny z paketu pro špatné cesty,protože se auto tolik nerozhoupe-je tvrdší,což již zminěné distanční podložky nevyřeší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Us@k Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 taky jsem to mel v predu nizko, nasral jsem se koupil tlumice od bildsteinu plynokapalinovy a dal jsem tam pruziny z kombiku... rozdil je markantni! vedlo me k tomu to ze v zime jsem udelal vanu o sutr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.