Přejít na obsah

PKcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PKcz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, děje se mi poslední dobou, že když plynule zrychluju, tak to kolem 2 tis lehce cukne. Doslova se to děje takto - auto táhne - lehce cukne - táhne dál až do omezovače. Palivový, vzduchový filtry jsou nový, svíčky nový, diag nic neukazuje. Pak se ještě stává to, že po vyřazení někdy začnou houpat otáčky, někdy i za volnoběhu, když trošku ťuknu do plynu... Fórum jsem prohledal, ale nenašel tu tento přápad. Předem díky za odpovědi a přeji vám hezký den
  2. Podle toho co já jsem hledal, když jsem kupoval svíčky, tak u NGK mi vyšlo, že tam mají být PFR6Q...Nakonec jsem stejně vzal Denso IK20:) Koukni na vzduch filtr, pal filtr...To že to cukne při přidání, nebo ubrání můžou bejt unavený silentbloky na motoru...
  3. taky mám předek níž, ale je to tím, že tlumiče už nejsou v takový kondici jako za mlada
  4. http://www.strejda-google.cz/#Podtlakov%C3%BD+regulator+garrett
  5. Taky se mi stává, že mi někdy jde blbě 1 a zase pokud je auto studený, tak jde blbě dva. Našel jsem tohle http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/oprava-zatuhleho-razeni a k tomu ještě může bejt v háji silentblok převodovky. Kouknu u svýho, dám novej silentblok (pokud bude špatnej) a nechám promazat ty silony a uvidí se.
  6. To nevím, nedělám v tom, takže neporadím jakou diag na to potřebuješ. Ale v těch live datech poznáš jak ti reagujou různý čidla, váha, labdy apod. a dá se z toho poznat, co je v háji.
  7. Spíš než čekat na vyhození chyby, tak kouknout na live data. Málo kdo to dělá a málo kdo ví, co hledat. Takhle těžko radit, když si nemůžeme čuchnout Chybu by ti to mělo hodit jak při chudý, tak bohatý.
  8. PKcz

    Komplet brzdy

    Za mě je Meyle dobrá značka, takže bych se toho nebál.
  9. Na mojí 1.8T rok 99 mám taky 41mm, tak to asi budeš mít stejný
  10. Tak chvíli nepršelo a vše začlo fungovat (až na zadní dveře, tam bude v háji ta jednotka). Jde mi teď o to, jak mám tu jednotku izolovat od vlhkosti? Clonu tam nalepím stejně, ale i tak pak dveřma protejká voda...
  11. Do dveří jsem už koukal a poškozená kabeláž není. Konektory jsou pročištěný a tím to taky není. Zbejvá už jen ta jednotka. Mokro tam může bejt, protože mi těma dveřma teče na kobereček pod nohy. Rok mám 99. Budu řešit vodní clonu - někdo ji vyškub, ale chtěl jsem ji tam nalepit, až budu mít vyřešený dveře. Kouknu na to ještě jednou a zjistím i kterou tam mám.
  12. Díky za radu, kouknu na to. Nevíte jak se pohybují ceny za tuto jednotku? Má cenu shánět starší, nebo rovnou radši novou?
  13. Ahoj všem, chci se zeptat - na O1 mi blbnou řidičovi dveře - okna stahovat jdou, ale nejde první poloha ovladače, stáhnu ho až na druhou, kde mi někdy sjede celý a někdy se chová jako u první polohy, při vytahování podobně (konektory u tlačítek jsem taky čistil - nepomohlo). Pak mi vůbec nereaguje el zrcátko na řidičově straně, jak nastavení, tak vyhřejvání. Pokud přepnu ovladač pro pravou stranu, stejně se mi hejbe levá. U centrálu to zase dělá to, že dveře za řidičem musím zamykat a odemykat růčo, řidičovy odemknout jdou, ale nezamknou se. U těch zadních okno jde, jak nahoru, tak dolů, řidičovo taky, ale s tou výhradou co jsem psal.Při držení klíče v zámku okna taky reagují. Dveře jsem měl rozdělaný, koukali sme na porušení kabelů, čistili konektory, zkoušel jsem i přehodit ovladač na el. zrcátka ke kámošovi do auta, jestli není vadnej (není), ale nic nepomohlo. Tady jsem taky hledal a píšete tu o komfortce. Mě v tuhle chvíli jde o to, jestli to podle vašich zkušeností, vypadá na to, že komfortka dosloužila (?). Kdyžtak bych rovnou sháněl jinou, než aby se v tom furt někdo hrabal. Předem díky za rady.
  14. Ahoj, hledal jsem, ale nenašel. Spíš se to tu řešilo na naftu Jde o to, že mě čeká na O1 1.8T nová spojka. Plánuju do budoucna chip, tak přemejšlím, jestli tam nedát něco lepšího než serii. Nepotřebuju nějakou keramiku apod. Auto je na normální ježdění. Jde jen o to, aby to pak zvládlo +- 300 nm. Pokud to v klidu vydrží serie, není co řešit. Předem díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...