Ady2410 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Škoda už dříve avizovala příchod nové karosářské verze Škody Rapid. Zde jsou 1. špionážní fotografie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Teda maskovat ho nápisem "Fabia" z jedničkové Fabky .. Ale nevypadá až tak zle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ady2410 Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Teda maskovat ho nápisem "Fabia" z jedničkové Fabky .. Ale nevypadá až tak zle Taky jsem na to koukal... otázka je, jestli to není F3 Kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Na Fabii mě to připadá dost velké.. Ale zase když se tak koukám, tak mě i ty zadní světla připomínají dost jedničkovou Fabii pře face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ady2410 Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Na Fabii mě to připadá dost velké.. Ale zase když se tak koukám, tak mě i ty zadní světla připomínají dost jedničkovou Fabii pře face To je taky pravda, je (Š)koda, že nenafotili předek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 No jo, to bychom se třeba ještě divili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Rapid SPACEBACK .... bude hodne velmi pekne a vkusne provedene auticko i co se tyce dilenskeho zpracovani, ..... i o tridu vys nez klasicky rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Už šetřím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tohle by se mi taky líbilo.´jsem zvědav na cenovou politiku spacekacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Nechci v tom moc rýpat, ale jestli je tohle opravdu Rapid Spaceback/Sportback .. tak podle mých info by tam to zadní okno za zadníma dveřma nemělo vůbec být. Měl by tam být jen tlustý sloupek. A i na jedné fotce je vidět, že ty zadní okna neprosvítají. Prý by to nemělo být moc hezké auto a hlavně, bude mít mnohem menší kufr, než má Rapid liftback. Bude to spíš takový Rapid hatchback. Tedy aspoň takové mám informace, podložené v podstatě ničím jen abyste nečekali něco, co to ve skutečnosti asi vůbec nebude A pokud tohle má zadní okna za zadníma dveřma, tak bych spíš věřil tomu, že to bude FIII Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Kubo: ............. RAPID SPACEBACK, bude hodne pekne auto,.... a rad bude vypadat nejak uplne totozne jako je na fotkach,... kdyz vidim to okenko jak rikas,... klanil bych se taktez k FIII, ale ted samozrejme otazka jestli to neni kamuflaz p.s. ....... takto nejak bude vypadat SPACEBACK spis takovou to karoserii ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ady2410 Vloženo 14. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 tohle by se mi taky líbilo.´jsem zvědav na cenovou politiku spacekacku to já taky, zajímá mě jestli bude levnější, nebo dražší než LB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Rapid SPACEBACK .... bude hodne velmi pekne a vkusne provedene auticko i co se tyce dilenskeho zpracovani, ..... i o tridu vys nez klasicky rapid Co to placas? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Snad to bude kombi a ne hatch.. Časem mě bude Fabie malá ;-) a Oktavka je dráha. Já bych Rapida v kombi bral hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Prijde ti to jako kombi? http://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2012/12/skoda_rapid_spaceback_render1.jpg Na kombi zapomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 (editace) Tak tohle mi zatím přijde jako nejpravděpodobnější podoba Rapidu Spaceback... obecně jsem velký odpůrce kombíků, ale tenhle "hatchkombík" by mi fakt slušel k pleti Editováno: 14. Duben 2013, autor: fufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Ano, to co poslal s-talker, tak je nejvíc podobné Rapidu Spaceback prý kombík ani nebude páč by moc fušoval OIII Combi do zelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Talker: rikam jenom to co sem slysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Lukason: nevyvracím Ti, co si slyšel, ale OIII Combi taky není o třídu výš, než OIII liftback... a zpracováním jsou myslím víc než totožné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 (editace) fufal: Lukason měl na mysli to, že Rapid Spaceback by měl být něco jako "sportovní verze" Rapida, tudíž interiér bude lépe zpracován a bude mít kvalitnější materiály, protože auto bude zaměřené hlavně na omladinu. Nebo aspoň něco takového se proslíchá. Tím myslel, že by auto mělo být na vyšší úrovni, ne v jiné třídě. Jestli to je pravda, to nikdo teď neví. Necháme se překvapit, co nám Škodovka v brzké době ukáže. Já už jsem kdysi udělal svojí úpravu Spacebacku s názvem "Hot Hatch Rapid" Editováno: 14. Duben 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 mc2uba: OK, jestli má být Spaceback takto zaměřen, pak je možno očekávat nějaká vylepšení oproti klasickému Rapidu. Myslím si, že půjde jen o jinou karosářskou verzi a pajšl zůstane stejný. No, nechme se překvapit... představit ho mají ještě letos na podzim, že? Ještě že zas unikne pár snímků a informací dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 slysel sem to od jedne osoby a ta osoba moc dobre vi,.. teda pokud nelakovala,.... to co pise kuba je pravda,... myslel sem tim interier to co pises OIII to nechapu a nema to stim vubec nic spolcneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Když už tu řešíte spacebacka/liftback - myslíte si, že jako rodinné auto bude lepší liftback, nebo čekat co ukáže škodovka na podzim? Chtěl jsem Rapida vzít, protože je to jedno z větších, na který my socani dosáhneme. Ale teď nevím, jestli teda nepočkat na toho spacebacka nebo uvažovanou F3 combi (bo nevím jak to nazvat-experiment jejich?) ze snímků. Navíc teď jsou i pěkné ceny, ale zas musím čekat, že se budou objevovat chybičky, který bude Škodovka vychytávat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ja si myslim, ze vetsi varianta Rapidu nez liftback nebude. Kombik nebo neco takoveho si myslim, ze u Rapida nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.