jimmy3 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 čau, někdo mi na parkovišti odřel dveře a kousek blatníku, na blatníku zůstala červená barva a dveře sou poškrábaný (škrábacne nejsou hluboký) tak se chci zeptat jestli mi poradíte jak odstranit zbytek tý barvy a čim rozleštit škrábance, mám tmavě zelenou metalízu, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 TEMPO nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 a tim tempem půjde odtranit i ta zadřená červená barva? není tempo moc agresivní na lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 jsou dvě Tempa, na starý (hrubší) a nový (jemnější) lak...pokud to máš vážně jen škrtlý, vezmi to tím na novej lak a pak leštěnkou...supr je na toto brusná pasta od 3M, ale je cenově dost jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 ok díky, zkusim tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.