Beldík Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Petře, já jsem teď nechal přelakovat disky. Jsem moc spokojen, posílám odkaz http://lakovanidisku.cz/. Ještě nevíš, kde bych sehnal plastové pokličky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 a kolik jsi za to dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Dobří klasici, podle foto co mají na stránkách v ukázkách svých prací, lakují i dosedací plochu alu kola, pro přišroubování ......to snad ani není možné. Fakt odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Taky mě zajímá cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) . Editováno: 1. Červen 2014, autor: susta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Tak, co jsem se dočetl, síla komaxitu je 80 mikronu, jeden mikron je tisícina milimetru, to asi na moji dosedací plochu nebude mít vliv. A asi ani na funkci živočicháře. Stalo mě to 575 za 16 v černé barvě za disk. A co jsem zjišťoval na jiných webech, našel jsem levnější, ale když jsem tam zavolal, tak mi řekli úplně jinou cenu. Malá nevýhoda je, že jsem na disky čekal 10 dnů, prý toho mají hodně. Nemáte někdo typ na nové středové pokličky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Když té vrstvě na té dosedací ploše věříš, nebudu ti to vyvracet. V práškové lakovně jsem 3x do týdne pro zboží co nám stříkají a vím svoje. Vím jak se tam stříkají alu kola, a proč třeba oni tam tu dosedací plochu chrání proti nástřiku. Když koupíš nový alu kolo, máš to přece čisté od soustruhu né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Nic proti, ale mám na Passatu nastříkané disky i na dosedací ploše a to jsou originál z výroby. A viděl jsi někdy nestříkaný plecháč na do sedací ploše??? Já tedy ještě ne. Ale máš pravdu, hlavně u malých vozů nestříkají automobilky vše, tedy na dosedací ploše, šetří na nákladech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Jasně nechcu se s tebou dohadovat. Píšu jen názor, co jsem viděl a z mého strojařského hlediska to má smysl. Třeba naposledy na jaře jsem přezouval origo kola 20" s allrouda- dosedací plocha bez barvy, Honda CRV, 18" taky bez barvy. Na svých 15" origo to samé. Prostě jsem se u originál fabrických kol s barvou na dosedací ploše nesetkal. U plechu je to podle mne trochu jiné, tam nevzniká taková plocha jako u alu kola, je to tam takové prolisované. Říkám ber to jenom jako můj názor, a vím že já bych to tak chtěl třeba při renovaci disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Jsem myslel, že je to dražší. To je cena i s přípravou? To si udělají všechno sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 OK, každý máme své zkušenosti. Když bude nějaký problém, tak to sem napíši. Slibuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Ano, cena je za komplet, jen jsem musel mít sundané pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Muzu se zeptat jaky jsou rozmery disku na superb 1? 5x112 ET37 vim a stredova dira? Jsem u rodiny na dovolene a stryc muze sehnat ale nevim rozmery dekuji. Zda to tu nekde je tak se omlouvam ale jsem na tel. A spatne se to hleda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Středová díra je 57,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarip Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 zdravím mam dotaz kola 17 Et 49 j 7,5 z superba 2 půjdou na jedničkového ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Co vím tak s et46 jdou, tak s 49 by neměl být taky problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarip Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 super našel jsem krásne kola na bazoši tak je vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 co vím všechny origo kola pasujou jak z SI na SII nebo SII na SI nebo O2 liší se jen ET a čím vetší ET tím více zasunuté kolo dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 no bacha na to, já dával kola s et49 ze supa2 na jedničku a opřelo se mi kolo o tlumič... nakonec to byly 2cm podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarip Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 (editace) Ahoj fakt ? Sakra to jsi mi neudělal radost už jsem potvrdil že je beru .. na přední napravě nebo na zadní se ti opřelo? Editováno: 6. Červenec 2016, autor: Tarip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarip Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Měřil jsem u originální alu kol vzdálenost od pneu po uchyt čepu a kterej se zda bejt nejblíže k pneu a je tam jen 15 mm prostor ,a dost blízko je i brzdič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 promin za pozdní odpověď, zadní tlumič, ale je to most možná daný tím, že jsem měl štelovací podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Z vašich zkušenosti,jaký je možný největší ET dát na supa při r17 225 45? Nacházím hodně kol 49 i 54,není s tím pak problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 no tak na supa 1 jsem měl kola s ET49 a dřely o tlumič, viz moje příspěvky pár řádek výše, pneu byly v rozměru 225/45/17... na druhou stranu na zimu jsem měl kola R16 v rozměru 205/55/16 a ET50 a bylo to v pohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Njn,ale ty máš ten štelovak,já bych potřeboval zkušenosti někoho kdo má normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.