LELA66 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Potřeboval bych poradit.Jak je plast pod předním sklem(Torpédo)tak mě stále od skla odchlipuje.Jak to přidělat,aby to drželo?Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 přitlačit, aby se zacvaklo do drážky pod sklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 len opatrne,aby si nezatlačil veľa a nepraskol si sklo....vyčisti tú drážku a ten plast striekni trebárs silikónom,aby ti to tam ľahšie zaskočilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 přesně tak vyčistit drážku a zacvakávat po kouscích třeba zprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Zdravím, mám podobný problém. Na okrajích mi torpédo nedrží na skle. Jde o několik cm od obou okrajů (L,P). Díval jsem se a výstupek pro zacvaknutí do drážky nezačíná na samotném kraji, nebo ano a mám ho ulomený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.