LELA66 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Potřeboval bych poradit.Jak je plast pod předním sklem(Torpédo)tak mě stále od skla odchlipuje.Jak to přidělat,aby to drželo?Díky za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drewie Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 přitlačit, aby se zacvaklo do drážky pod sklem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 len opatrne,aby si nezatlačil veľa a nepraskol si sklo....vyčisti tú drážku a ten plast striekni trebárs silikónom,aby ti to tam ľahšie zaskočilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alias116 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 přesně tak vyčistit drážku a zacvakávat po kouscích třeba zprava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwan Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Zdravím, mám podobný problém. Na okrajích mi torpédo nedrží na skle. Jde o několik cm od obou okrajů (L,P). Díval jsem se a výstupek pro zacvaknutí do drážky nezačíná na samotném kraji, nebo ano a mám ho ulomený? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts