Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Dnes jsem se byl podívat na nové auto u prodejce, které mi bude brzy předáno a všimnul jsem si, že u prahů (mám bílou Candy) je vidět hrubší ochranný nástřik. Je to docela znatelné i z dálky, je to u vás taky tak nebo to někdo odfláknul nebo to je ultra vidět na bílé? Navíc jsem si všimnul i dvou prolisů od nějakého stojanu (asi na úrovni pro uchycení zvedáku). Nemá někdo zkušenost / možnost vyfotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Tak pokud to mužu porovnat z dvojkovou fabii tak je to uplně stejne , taky tam je hrubši nastřik , ktery je přelakovan , ovšem při me barvě to neni tak vidět, při bile je to znatelnějši a ty prolisy jsou pro umistěni origo hevru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Tak pokud to mužu porovnat z dvojkovou fabii tak je to uplně stejne , taky tam je hrubši nastřik , ktery je přelakovan , ovšem při me barvě to neni tak vidět, při bile je to znatelnějši a ty prolisy jsou pro umistěni origo hevru To mi neříkej, to spíš vypadá, jako by to stálo na nějakém stojanu a stříkalo se to na něm. Je to fakt vidět docela z dálky ... nepřišlo mi, že bych to na jiném viděl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) potvrzuju co píše jozzi, taky mám fabii a je to stejně, ty prolisy jsou opravdu značky na umístění zvedáku navíc jak se tam do toho místa toho nástřiku dostane špína, tak se to odsud dost blbě dostává takhle to vypadá u fabií, viz. fotky v tomto tématu, jsou tam vidět i ty prolisy: http://forum.skodahome.cz/topic/104389-dat-uz-ted-letni-pneu/?p=1756025 Editováno: 24. Duben 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Ale u Rapidu je ten prah fakt vysoko a je to vidět víc než u Fabie (shodou náhod stále jedna vedle, koukal jsem na to) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Dvojková nebo jedničková Fabie? u dvojkové mi to právě přijde, že je to dost podobné jak u toho rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Dvojková nebo jedničková Fabie? u dvojkové mi to právě přijde, že je to dost podobné jak u toho rapidu Dvojková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Mam to taky, jak hrubsi nastrik, tak znacky pro umisteni heveru - mel jsem to i na OII, je to normalni, jen sis driv nevsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Na té bílé je to hrozně vidět :-). Já na Focusu to mám zespodu trochu jinak a možná i jak je to čisté a nové ... Jiříkovo vidění . Tak tedy díky, ještě to nafotím, pro představu ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Když už tu to téma je, někde jsem četl, že tam někdo lepí i nějaké ochranné folie. Říkám si, jestli je to k dobru, nebo to naopak může uškodit. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ahojte ja mam Rapid s bezovou cappucino metalizou a skoro ten nastrek hrubsi ani skoro nevidno, asi to zalezi od farby aku mame na autach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.