Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Dnes jsem se byl podívat na nové auto u prodejce, které mi bude brzy předáno a všimnul jsem si, že u prahů (mám bílou Candy) je vidět hrubší ochranný nástřik. Je to docela znatelné i z dálky, je to u vás taky tak nebo to někdo odfláknul nebo to je ultra vidět na bílé? Navíc jsem si všimnul i dvou prolisů od nějakého stojanu (asi na úrovni pro uchycení zvedáku). Nemá někdo zkušenost / možnost vyfotit? Citovat
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Tak pokud to mužu porovnat z dvojkovou fabii tak je to uplně stejne , taky tam je hrubši nastřik , ktery je přelakovan , ovšem při me barvě to neni tak vidět, při bile je to znatelnějši a ty prolisy jsou pro umistěni origo hevru Citovat
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 Tak pokud to mužu porovnat z dvojkovou fabii tak je to uplně stejne , taky tam je hrubši nastřik , ktery je přelakovan , ovšem při me barvě to neni tak vidět, při bile je to znatelnějši a ty prolisy jsou pro umistěni origo hevru To mi neříkej, to spíš vypadá, jako by to stálo na nějakém stojanu a stříkalo se to na něm. Je to fakt vidět docela z dálky ... nepřišlo mi, že bych to na jiném viděl ... Citovat
HjM Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 (editace) potvrzuju co píše jozzi, taky mám fabii a je to stejně, ty prolisy jsou opravdu značky na umístění zvedáku navíc jak se tam do toho místa toho nástřiku dostane špína, tak se to odsud dost blbě dostává takhle to vypadá u fabií, viz. fotky v tomto tématu, jsou tam vidět i ty prolisy: http://forum.skodahome.cz/topic/104389-dat-uz-ted-letni-pneu/?p=1756025 Editováno: 24. Duben 2013, autor: HjM Citovat
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 Ale u Rapidu je ten prah fakt vysoko a je to vidět víc než u Fabie (shodou náhod stále jedna vedle, koukal jsem na to) .... Citovat
HjM Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Dvojková nebo jedničková Fabie? u dvojkové mi to právě přijde, že je to dost podobné jak u toho rapidu Citovat
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 Dvojková nebo jedničková Fabie? u dvojkové mi to právě přijde, že je to dost podobné jak u toho rapidu Dvojková Citovat
Maverick Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Mam to taky, jak hrubsi nastrik, tak znacky pro umisteni heveru - mel jsem to i na OII, je to normalni, jen sis driv nevsiml. Citovat
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 Na té bílé je to hrozně vidět :-). Já na Focusu to mám zespodu trochu jinak a možná i jak je to čisté a nové ... Jiříkovo vidění . Tak tedy díky, ještě to nafotím, pro představu ostatních Citovat
Angel@Devil Vloženo 2. Květen 2013 Vloženo 2. Květen 2013 Když už tu to téma je, někde jsem četl, že tam někdo lepí i nějaké ochranné folie. Říkám si, jestli je to k dobru, nebo to naopak může uškodit. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat
kajovod Vloženo 5. Květen 2013 Vloženo 5. Květen 2013 Ahojte ja mam Rapid s bezovou cappucino metalizou a skoro ten nastrek hrubsi ani skoro nevidno, asi to zalezi od farby aku mame na autach Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.