Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Již se mě stalo 2 x,že po zdechnutí při rozjezdu nešel motor nastartovat lépe řečeno nejede vůbec starter.Samozřejmě po zapnutí klíčku čekám chvíli na vyhodnocení EPC ale nic.Posledně se mě to stalo na křižovatce,kde se čeká na krátkou zelenou 3:45 min a za mnou kolona aut,a tudíž jsem byl i patřičně nervózní a v duchu slyšel ty nadávky o oslech a debilech a když s tím neumíš jezdit,tak do toho nesedej.Asi po minutě zkoušení jsem pak nastartoval a s hlavou mezi rameny na zelenou odjel.Yetík má 3.500 km .

A nezazmatkoval jsi jenom ? Co dělala při startování ve stresu Tvá levá noha ? Musíš mít pořádně vyšlápnutou spojku a pak je to bez problémů, bez vyšlápnuté spojky prostě nenastartuješ ;)

Čerte od kud jsi ???, že tam máte na křižovatkách takové rozdílné prodlevy, abych se takovému místu vyhnul. :kol-33: Ale jinak si s toho nic nedělej, to se stane. :kol-47:

Upraveno od choceňák

Jeden můj zážitek. Loni v létě po ujetí asi 70km jsem při předjíždění podřazoval z 6ky na 4ku a netrefil jsem rychlost a vyletěly otáčky, prostě moment co se stává...občas a motor normálně přestal ůplně táhnout,žádná odezva od plynu,řadil jsem 4,5,6...vůbec nic...závady to nepsalo žádné,říkal jsem si že dojedu tu rovinku až kam to půjde a budu volat odtahovku a Pak se to po chvíli samo srovnalo ...no a nic jsem neřešil. Od té doby se mi to už nestalo.Čert mi to připomněl. čus.

Elektronika?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.