Přejít na obsah

Honimír99

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

717 zobrazení profilu

Oznámení Honimír99

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Zdar. Tak jen v rychlosti.Prostě jsem uspěl s reklamací na servisu a mám komplet vyměněnou rozv.sadu.Nic to nestálo,auto mám stále v záruce.Hned jsem spokojenější. Jo, kdybych měl být hnidopich tak bych musel říct že když startuju tak se startérem točím tak o vteřinu a půl dýl a že chvílema nepoznávám zvuk motoru jak zhrubnul jeho chod ale neříkám ani babuša.
  2. Tady zase jeden z včerejšího bowlingu. Pro Hadáka na dobrou noc: Že prej mají letos škůdky Tsíčka zákaz vjezdu na Velkou Pardubickou.???? ...řehtání plaší koně.
  3. Neboj příští týden se jdu objednat do servisu (chci to hned zač. března dát na internet a zbavit se toho,auto v záruce najeto 23 tisíc.) ale nerad bych zacvakal výměnu rozv. sady za svoje protože takhle to nikdo nekoupí. Vzpomínám jak mě minulý rok ser. technk, to bylo ve třetím servisu ve dvou týdnech vyprovázel s nepořízenou a říkal: Udělal jste chybu,měl jste to koupit v dýzlu,no my víme že tyhle motory jsou ůplně tragický ,my by jsme vám na tom něco i vyměnili ale škodofka by nám to nezaplatila....
  4. To se potkají-američan,japonec a čech.Američan říká: Mě,když se něco náhodou stane se zánovním autem -Tak mi nabídnou jako omluvu hned nový a s ještě lepší výbavou. Japonec povídá: To mě kdyby se něco stalo s autem tak mi hned přistavěj ůplně nový auto s plnou nádrží a palivo mám zdarma! Čecháček se škodofkou 1.2tsi 77kw na kterou škudlil půl života to poslouchá a říká:No, to já jsem stím v servisu na reklamacích často. Studené starty lítají,lidé se za mnou na ulici otáčejí,motor rachotí a na servisu jen-ZÁVADA SE NEPROJEVILA a MÁTE TO V ZÁKLADNÍM NASTAVENÍ.! Američan se na něj podívá a říká: Hele,a ta tvoje škodofka, ta vyrábí jen zametací stroje a nebo dělá taky motorový pily?
  5. Zdar: Já tedy čtyřletou naštěstí mám. Ale známej má Golf 1.2 tsi a taky ho zloběj studené starty a nedávno mu vyměnili řetěz.Ale když byl na jaře na garanci v 15ti tisících(jak jsem psal že ho vyšla na 2.800 kč a mě 5.400kč) tak si normálně něco připlatil a záruku prodloužil ze dvou na čtyři roky/60 tisíc km.Nevím jestli jde něco takovéhu u naší známé a milované ŠA . I když Hadak má už 52 tisíc tak to by bylo stejně za chvíli paséé.
  6. Zdar! V médiích nenajdeš žádnou odezvu. To už tady psal jeden slovák. ŠA se díky reklamám které zadává do médií za stamiliony ročně chová tak jak se chová a nikdo si nedovolí nějakou negativní byt' pravdivou akci vůbec zveřejnit. Mě čeká to samý co tebe ,taky si říkám že před skončením záruky udělám kolečko po dvou,třech servisech. Jen pro formu abych si to pak nevyčítal.Jen tak dál páni inženyří v ŠA a hlavně inkognito a co nejdál od zákazníků protože jinak by to nedopadlo!!!!
  7. Zdar,ono je to různé. Já mám Yeti vyrobeno 10/2010 a taky jsem neuspěl.
  8. Jo, V servisu Škoda není nikdo prorokem....! Mě takhle vypískali ve třech servisech a nikde jsem nepochodil. To je přesně to co Škodovce nejvíc zazlívám: Ten přístup k závadám. Dojedou nato! Lidi si to prostě řeknou a postupně přestanou Škodovky kupovat.Stejně jako já už si Škodu nikdy nekoupím ani nikdo z rodiny ani nikdo z příbuzenstva ani nikdo ze známých a přátel si už Škodu prostě NEKOUPÍ!
  9. Zdar, nevím jestli je něco takovýho ofiko dovoleno protože pokud budeš mít problém s motorem tak jim PC napíše že bylo něco s palivem. Pak jakou máš spotřebu a kolik máš najeto.Tyhle motory jsou "exoti"....Ani nevím jestli je něco takového v manuálu.Znal jsem jednoho který občas natankoval 100VPower a pak odešlo turbo,PC pak napsal že bylo přesycené palivo a přitom je v manuálu že pokud použiješ benzín s vyšším okt.číslem tak to bude ku prospěchu motoru a spořeby...bla,bla. A jen tak tak že to okecal,byli schopní to na něj hodit ...Po mých zkušenostech mám strach něco takového jen zkusit.
  10. Troufám si odhadnout že nebude trvat dlouho a bude podána ŽALOBA NA ŠKODA AUTO PRO PORUCHOVOST MOTORŮ TSI.
  11. Jeden můj zážitek. Loni v létě po ujetí asi 70km jsem při předjíždění podřazoval z 6ky na 4ku a netrefil jsem rychlost a vyletěly otáčky, prostě moment co se stává...občas a motor normálně přestal ůplně táhnout,žádná odezva od plynu,řadil jsem 4,5,6...vůbec nic...závady to nepsalo žádné,říkal jsem si že dojedu tu rovinku až kam to půjde a budu volat odtahovku a Pak se to po chvíli samo srovnalo ...no a nic jsem neřešil. Od té doby se mi to už nestalo.Čert mi to připomněl. čus.
  12. Zdar.Mě to také rachotí ale spíš při studeném motoru poté co se ustálý vylétnuvší otáčky a drnčení.Podle servismenů hledám závady tam kde nejsou.Nalejme si čistého vína: Cílem Škodovky je oddalovat závady po dobu záruky co nejdále a pak si stím dělejte co chcete. Vždyt' v globálu prodeje stále rostou tak co.Případně po záruce servis ochotně vymění a vyřeší všechno o čem se jen zákazník zmíní,když si to sám zacvaká....
  13. Zdar Jezdci.Názor: Když jsem pořizoval tuhle poruchovou novou Škodu Yeti tak mě vyšla na cca 460 tisíc. Dnes po dvou letech provozu a na tachometru jen 16.600km když se tak dívám na ceny ojetin bych za ní dostal cca 260 tisíc.Ptám se : je tohle normální? ztratit po dvou letech bezmála 50% z ceny nového vozu?Mě se to moc nezdá.
  14. Zdar kluci. Upřímně,já jsem známej tím že motorům vůbec nerozumím..Řikal mi ale nedávno jeden servisman že prej tyhle motory hlavně nechtěji a nesnesou parkování zkopce a mít tam zařazenou jedničku a nechat to na tý rychlosti jako vyset.Tak prej takovej motor časem spolehlivě odejde??Kdo z vás profíků o tom něco slyšel a nebo ví? Čus.
  15. Zdraví,včera přijel zákazník-Golf 1.2Tsi,taky ho zlobjej studené starty a rachtání řetězu,taky se to snaží na servisu jako řešit a nic se neděje,také byl nedávno na garančce v 15ti tisících a stálo ho to všechno 2.800kč a mě u Yeti po všech slevách 5.400kč. Jezdím ted' průměr za 7,2l a to jsem si dával dost záležet ...
×
×
  • Vytvořit nový...