barnalad Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) zdravím mám takýto problem na kufrových dverách mi blbne zámok pri zamikaní auta mi nezamkne a opačne ale chyba je sporadická skontroloval som samozrejme zámok plus pohon. motorček plus káble vo dverách OK tak som vybral konfortnú jednotku mám podozrenie na relé alebo máte niekto nejaký nápad lebo to relé neviem kde zoženiem alebo meniť celú jednotku? typ jednotky je 1C0 959 799B za Vaše nápady vopred ďakujem ešte dávam foto konf. jednotky Editováno: 1. Květen 2013, autor: barnalad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Takže rele som našiel a už je na ceste poštou relé vymením a dám vedieť typ relé je ET2F-N3 je to duálne relé pre ovládanie kufrového zámku možno toto info niekomu pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 vedet typ se urcite hodi, supr by byl i odkaz kde ho koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 9. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 dáš si typ relé do googla tam to nájdeš je to Group Electric s.r.o. Košice vyjde na neakých 19eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.