barnalad Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 (edited) zdravím mám takýto problem na kufrových dverách mi blbne zámok pri zamikaní auta mi nezamkne a opačne ale chyba je sporadická skontroloval som samozrejme zámok plus pohon. motorček plus káble vo dverách OK tak som vybral konfortnú jednotku mám podozrenie na relé alebo máte niekto nejaký nápad lebo to relé neviem kde zoženiem alebo meniť celú jednotku? typ jednotky je 1C0 959 799B za Vaše nápady vopred ďakujem ešte dávam foto konf. jednotky Edited May 1, 2013 by barnalad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnalad Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Takže rele som našiel a už je na ceste poštou relé vymením a dám vedieť typ relé je ET2F-N3 je to duálne relé pre ovládanie kufrového zámku možno toto info niekomu pomôže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdesim Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 vedet typ se urcite hodi, supr by byl i odkaz kde ho koupit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnalad Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 dáš si typ relé do googla tam to nájdeš je to Group Electric s.r.o. Košice vyjde na neakých 19eur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts