Vacky Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Dobrý den, Žádám Vás o radu, chci si dát do svého vozu blow off ventil. Vlastním fabii II rok výroby 2008, 1.9 Tdi. Jsem v tom naprostý laik. Nevím jaký ventil si mám koupit a kam bych ho měl dát. Jedná se mi pouze o syčitý zvuk. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Dej si tam hada třeba Cobru, ta také dobře syčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CreAtive_34 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Blow-off u dýslu? No, dobrý Možná jsem neznalec, ale to je přes ten traktor taky slyšet? A zpět k tématu, jelikož TDIčka nemají škrtící klapku, nejspíš by tam blow off vůbec nefungoval - nebyl by tam potřebnej podtlak/přetlak a i kdyby BOV fungoval, ztrácel by se ti tlak... Ale třeba se pletu a nějak to jde, viz kolega VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacky Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Cobru? Vůbec nevím... Byl bych rád za kompletní postup a hlavně kam přesně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacky Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Pánové klidně pište zápory i klady rád se poradím abych nabral nové informace. Nejde mi o nějaký výkon ale pouze zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CreAtive_34 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 No, informace o Cobře najdeš tady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacky Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tahle také pěkně syčí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacky Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 koukal jsem na tento http://www.tuning-centrum.cz/product/71771-blow-off-ventil-dieselove-naftove-motory-tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Za ty prach kup raději dvě bečky piva a pozvi nás, bude to mít lepší efekt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Kdy se teda chlastá? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Bohdan daj vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.