lacoon Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ahoj, chystám se po zimě na Octavce vymenit oba blatníky. Chtel bych se zeptat, díval jsem se do Elitu a zrejme originál stojí cca 2tis. když jsem se mrknul na aukro seženu tam za 700,- Myslíte že je v tom rozdíl? Plechařina jak plechařina ne? akování budu mít u známého v dílně + i ošetření, ted mi spise jen jde kde co koupit.. Díky. (sry za pripadne duplicitni téma, ale tohle jsem nenasel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Originál by měl být pozinkovaný,náhrada těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Já bych si radši připlatil za origo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Nejsem si zcela jist, ale náhradní díly snad pozinkované nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 ahoj, tak s pozinkem 100% počítám, spise mi jde o to jestli je to vše stejné, plech výroba jakost či co, nevyznám se v tom. antikorozní upravu samozrejme bude mit, + lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Není plech jako plech. A taky rozměry aby seděly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Já jednou koupil nějakou akční druhovýrobu na Fáčko a musel jsem 3 hodiny klempířit s palicí abych to na auto dostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 no toho se právě obávám, jestli to tam bude sedet, samozrejme prodejci me ujistuji ze ano, a já se pak s tím budu štvát při montáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 právě ,že neoriginál plechy mají problém s napasovanim o tom bez debat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Takže myslím, že má lacoon jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.