kapo1222 Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Skoda superb combi r.v. 2010 , 2.0 TDI 103kw chcem sa opytat ked odparkujem auto a mam zaradenu spiatocku a vytlacenu spojku tak auto normalne odhasim ale auto vrci nadalej aj ked vytahnem klucik zo spinacky ako nahle vyradim zo spiatocky tak auto zhasne. pri inej zaradenej rychlosti to neroby iba na spiatocke. roby to aj niekomu inemu alebo mam niekde v aute chybu????? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Mám 9/2009 a parkuju normálně na zpátečku a pak vypnu klíček a auto hned zdechne, pustím spojku a odcházím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 11. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 moze to mat suvis stym ze mi pravdepodobne odysiel spinac spiatockovych svetiel??? bo mi nesvietia a nejdu ani cuvacie senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 tým to zrejme bude , ko spínač alebo kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.