Kazimir80 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 souhlasím s tím srovnáváním dle boku auta "před tebou" a obrubníkem. Auto mám druhý rok a použil jsem asistenta snad jen 2x z hecu. Taky na instruktážních videích parkují někde na okruhu bo letišti a ne ve městě. Pokud nebudeš parkovat za auto, co je parametry podobné či větší, ale za nějakýho fiátka, počítej, že drbneš kola..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 ja mam svojho S 2 Combi 4 mesiace a uz som tu funkciu vyuzil mozno 10-15 krat a v meste. akurat raz som skusal parkovat v jednosmerke kde boli zaparkovane auta po oboch stranach a pri parkovani kolesa vytocil az na doraz a skoro som drbol do auta nalavo, ale vcas som pribrzdil a prebral parkovanie ja. inac ziadny problem, stale zaparkuje pekne pri obrubniku, este sa mi nestalo aby som oskrel svoje chromove 18-stky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Mám prosbičku. Mám SII vrátane originál parkovacieho asistenta. Pôvodný majiteľ odpojil senzory obsadenia sedačiek a parkovací asistent prestal fungovať. Pripojil som senzory naspäť, ale asistent nefunguje. Pred odpojením senzorov údajne fungoval. Pozrel som vo VCDS asistent je aktivovaný. Pri stlačení tlačítka sa kontrolka v ňom nerozsvieti, ale display nehlási ani žiadnu chybu. Vie nikto poradiť čo s tým, a ako, treba spraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibik Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Zdravím, narazil jsem na tuto sadu parkovací sada. Jaké jsou předpoklady auta, aby to s tím šlo rozchodit, popř. od jakého roku výroby jde? Jednalo by se o 07/2012 103kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 nejsem si jistý, že tahle jednotka umí i příčné parkování. Zkus přímo oslovit uživatele Rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 musis vymenit abs cidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 pouze podelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavka123 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Zdravím všechny, už v minulosti tu bylo několik příspěvků na podobné téma, při zapnutí park-pilotu se na displeji objeví hláška "Rychlost příliš nízká" a můžu jet okolo řady aut jakoukoliv rychlostí... Bohužel jsem nikde nenašel odpověď, čím by to mohlo být... Na diagnostice všechna čidla OK, řídící jednotka taky, kódování taky v pořádku Nemáte někdo zkušenost? Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.