zajdasrajda Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Zdravím. Potřeboval bych vědět, jaká je přibližná plocha pokrytá lakem. Alespoň ty největší části jako kapota, boky, střecha...pokud někdo může aspoň trochu pomoct, ať sem napíše..předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 No tak to som zvedavý, kto to má zrátané!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 To já taky. A ještě by zajda mohl napsat,k čemu to vlastně potřebuje? Mimochodem,stačí si vzít metr,změřit si to a spočítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdasrajda Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 To by zajda spočítat mohl, ale zajdovi se nechce a není moc zdatný v matice Beztak bych to spočítal špatně :/ třeba se někdo najde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 A k čemu ti to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdasrajda Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 něco chci zkusit..takovou "blbost"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 twl,tak to řekni,pro nic za nic,ti to asi nikdo dělat nebude. Tak to jsem zvědav na toho dobráka,co to bude měřit a počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Zdá sa mi, že bude nové apps pre Android - Uhádni lakovanú plochu Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdasrajda Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 hej, vidim, že tady se to nedozvím..akorát je tu banda rejpalů ...myslel jsem, že si to třeba někdo nechával přelakovat a mohl by to vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.