Woody Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Dovoz z ruska, možná nebude klepat silenblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Zajímavé, směrové světla ještě nedávají do krytů zpětných zrcátek ale zůstala v blatníku. 14" palcová kola s kryty Flair, v ČR nejmenší kola 15". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 je to logické, někde musí zásoby dospotřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem, že zůstanou jako náhradní díly. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 to zůstanou, akorát se určí množství a zbytek se spotřebuje na trhy kde to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 kdo viděl novu reklamu na Hyundai i30 ? opět ubohost a navážení do Škodovky. Nějak mi to furt neštymuje s prohlášením vedoucího Hyundai ČR, jak je tak malá automobilka jako je Škodovka nezajímá ))) to jsou ubožáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Hyundai, auto na cely zivot. nikdo ti ho neukradne a taky ho nikdy neprodas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Dnes jsem tu reklamu viděl poprvé a ta zmíňka o oktě je fakt trapná. Když jsem uvažoval o I30 tak jsem zjistil následující. U nás v Olomouci máme pouze servis a prodej ročních vozů, nové zde nelze objednat. Prodejna je v Prostějově, ale tam neměli tento vůz v naftě. Volal jsem tedy do Vyškova, kde ji sice mají, ale musí se člověk objednat. Už jen tohle martýrium mě od koupi odradilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Zatím jsem to slyšel v rádiu, na TV moc nekoukám. Na jaké to běží stanici? Editováno: 10. Únor 2016, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 no, dle mého názoru už nikde, tady asi Škoda rychle zasáhla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Už nevím na které stanici do dávali, ale od té doby jsem to už neviděl. Na rádiu Haná to zatím slyším pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Tak už jsem to také viděl. Teď to proběhlo na hudebním kanále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Všimli jste si v aplikaci Škoda pro chytrý telefon, že přibyl jakýsi servisní přehled? Dohromady v něm ale není nic zajímavého, čekal jsem to detailnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 O kterou apku se jedná, nic takového v telefonu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ten Škoda Servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Jo, tuhle znám no, ale nějak jsem tomu nepřišel na chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Po dnešním shlédnutí nalepené reklamy na boku hyundae I30 "Huyndai nezastavíš" bych si ho zřejmě nekoupil P.S. Mám rád, když mi auto brzdí ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Dobré :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Rapid kupé? http://www.auto.cz/skoda-chysta-kompaktni-kupe-rapid-94303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 (editace) Rapid kupé pokračování .... http://www.novinky.cz/auto/402535-skoda-rapid-uz-ma-i-provedeni-kupe.html http://www.auto.cz/skoda-atero-94979 Editováno: 5. Květen 2016, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 skoro kopie Hondy CRX Koukám, že mají světla z Aliexpresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Docela dobrá upoutávka ... https://www.novinky.cz/auto/408061-zavodni-fabia-se-prevlekla-do-upirskeho-prohlednete-si-ji-na-exkluzivnim-videu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Registrace nových aut v ČR za červen 2016: 1.Škoda Octavia..........2935 2.Škoda Fabia.............2022 3.Škoda Superb..........1263 5.Škoda Rapid..............975 8.Škoda Yeti.................532 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Kamarádi, vy co jste možná přehlídli: V sekci "Lokální srazy a akce" je pozvánka na sraz všech Rapidů 1.10.2016 v Poděbradech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Něco o velikosti kol: http://www.auto.cz/kola-a-jejich-vliv-na-jizdu-jestlize-kola-delaji-auto-100014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.