krals Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Právě jsem si koupil použitý středový díl palubní desky do Fabie I (výměna šedé za černou). Zjistil jsem, že má ulomenou zadní část - přepážku za prostorem pro autorádio. Než se pustím do montáže, zajímalo by mě, zda je to jedno nebo zda je přepážka nutná pro vymezení a správné uchycení autorádia, šuplíku atd. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 neviem ci som ta spravne pochopil ale ja som tam minule tiez vyrezeval bo mam neorig radio a vela kablov koli zosikom a islo mi tam uz velmi obtiazne vpratat a nemalo to ziaden vplyv... nejlepsie keby si fotku poslal alebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Jestli jsem tě krals dobře pochopil,tak by to vadit určitě nemělo. A stěma kabelama má Ahdul pravdu,jak je větší svazek tak to chce hodně trpělivosti to tam nacpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krals Vloženo 27. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 (editace) Díky pánové. Foto přikládám. Editováno: 27. Květen 2013, autor: krals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Vadit to nebude, ale měj pevný nervy s těma kabelama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 spousta lidí si to vyřezává, já vyřízl trochu více i boky, nastrkám kablíky i tam a je pokoj, za rádiem to pak není tak nacpaný = nevadí to ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krals Vloženo 27. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 tak ja som rezal len kusok za radiom na strasne kde som mal RCA konektory viac som sa bal ale ked to nevadi pojdem asi aj ja do toho lebo ked to je tak vyrezane musi to by parada tie kable tam nasukat uz len pre lepsi pocit ze to nebude tak mackane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.