KoNG Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Najdete ji ZDE Nebo přímo na webu Škodovky ZDE Zatím to je zadarmo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Jsem opravdu zvědav jak dlouho jim to vydrží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_JI Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Ahoj, zkoušel jste už někdo tenhle update ? není 17 GB nějak moooc ? A pak podle obrázků to vypadá, že je to pro novou O III a nového Colomba. Bude fungovat i ve starších ??? Mám OII r.v. 2012.... Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) na OIII funguje zkoušen amundsen navíc je to celá Evropa (East+West) takže velikost je odpovídající Editováno: 9. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 A na OII asi ne že?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 (editace) tady jsme v tématu OIII, takže je logické, že tohle na OII opravdu nepojede ! Editováno: 13. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Jsem opravdu zvědav jak dlouho jim to vydrží? Vydrží to tak dlouho, jak dlouho budeš mít zaplacené aktualizace. U nové navi je aktualizace platná 3roky. Po této době nebude možné nahrát novou aktualizaci. Poté budeš muset zajít do servisu a koupit si možnost dalších aktualizací. Vše probíhá pomocí SWAPu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) tak jsem dnes absolvoval - děs....: - 22,5 hod stahování - ten server je pěkně pomalej... - 1,5 hod. rozbalení kompresovaného souboru - 0,75 hod. nakopírování na SD - 3,75 hod. aktualizace map v Columbusu = výsledek? = první postřehy (časem když tak doplním): - vše funguje, ale stále tam nejsou brněnské Dobrovského tunely.... - stále neumí hledat adresy podle čísla orientačního (ani v zahraničí), jen podle popisného... - co mě překvapilo, že servisy o aktualizaci map vůbec nevědí (oslovil jsem 3), žádné info k tomu nemají a nejvíc je překvapila věta na webu Nejnovější mapy si také můžete nechat uložit na SD kartu u smluvních partnerů ŠKODA Auto. http://new.skoda-auto.com/cs/experience/service/maps-updating Editováno: 10. Srpen 2013, autor: PetrHravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Ano, jsem uživatelem OIII s Columbusem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paina Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Od včerejška je k dispozici listopadová aktualizace map pro Columbus (verze 78ECE). Už mám nainstalováno, jestli je něco nového jsem zatím neměl čas zjistit. Na stránkách Škoda auto je ještě uvedena stará verze. Vlastní soubory map jsou někdy z července. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 už stahuji na (100 megabitu) 6 hodin - 5,23 GB ze 16,3 GB - děs ta rychlost (spíš pomalost) toho serveru, rychlost stahování je jen 213 kB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 (editace) že je to zkomprimovaný na balíčky ok, ale ten server jejich fakt jede s hnojem. hold se fakt šetří všude, ale aspon že je to zatím zdarma a jde to přes kartu, že nemusíš jako u staršího kolumba to vypalovat na CD/DVD. Editováno: 5. Listopad 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paina Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Ja to mel predevcirem stažený za 1,5 hodiny pomocí download mangeru a 10 vláken současně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 koukám že s čísly popisnými to má stále problém jako předchozí Kryštof, achjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 nemůžu si pomoci, ale teď jsem jel dělat servis do nějakého menšího města a žádné ČP to nenašlo, takže sem stejně musel vytáhnout android a navigovat se dle něj. je to prostě drahá krabice co neumí ČP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 když u oct 3 mě to neukázalo žádný psč asi jako u oct 2 FL, tak tam nic nezadám. prosím tě nedělej ze sebe chytrého jako furt. Android bohužel není jenom jeden, takže své chytrosti říkej doma, děkuji. P.S Google mapy nemají problém najít psč ani v největší díře světa, což systém od koncernu placený zlatem to neumí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paina Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 to je divné, server má omezení na ,max stahování 3 souborů současně - stejně jako je omezená rychlost na 190 kB/s když vynásobím to tvé 1,5 hod stahování tak mi to moc nevychází :-( 16 GB - to bys musel stáhnout 3 MB/s - tj. 24 Mbit/s opravdu dosáhneš tak rychlého připojení na ten server? No jenže mně to v době mého stahování jelo přes 10 segmetů a rychlost omezená na 190 kB/s rozhodně nebyla. Asi nestagovalo tolik lidí najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 (editace) -MB/s Editováno: 24. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 tak jsem se přepsal mezi psč a čp, promin hravče, ty seš nikde nepřeřekl/nepřepsal apod... v autě sem to už měl, asi jako ty.... každopádně to prostě nemá DB čísel P, což fakt tomu moc nerozumím. Abys na google mapách si našel GPS pozici a nacvakal ji do kryštofa, jiné řešení fakt asi nemám. jde o to od koho máte konektivitu a kudy se dostanete na ten server a jakou konektivitu má ten server.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Update jsem stahl 2x, nakopiroval na 32 SDHS s FAT32 pak i NTFS, doata jsem rozbalil na prazdnou kartu do / adfresáře, ale ani v jednom případě se aktualizace dat nespustila. Co dělaám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 JJ, 3 adresáře a TXT soubor, ale aktualizace skončí chybou, Jak máte naformátovounou tu SD kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Díky, zkusím to ještě jednou a kartu si necham naformatovat na FAT32 na jiném PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Tak to vzdavam :-/ Není někdo v Praze s funkční SDHC kartou s posledním update na půjčení? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 děkuji, v Auto Podbabská zatím tuto službu neznali, ale slíbili to dořešit, tak počkám. FrazI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ještě jsem se tam nedostal, konec roku = moc práce tak to nechám na leden. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.